Waarom een dokter of psycholoog bezoeken als je bij een medium terecht kan

Soms zit je met dingen waar je met niemand over kan praten. Je begrijpt soms zelf niet eens wat er gebeurt, laat staan dat je het iemand moet uitleggen. Gelukkig is er dan een medium die je verder op weg kan helpen.

Talloze situaties waarbij je niet bij een dokter of psycholoog terecht kan. Dit kunnen relationele problemen zijn, waarin je als partners constant tegen hetzelfde aan loopt en maar niet verder komt, maar het kan ook je kinderen betreffen. Bijvoorbeeld je kind is paranormaal begaafd en je weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Jorine Taal, medium kan je een reading geven waarin je meer inzicht krijgt in de situatie. Tijdens deze reading werkt zij veel met haar edelstenen orakel of met een automatische tekening van de ziel.

Lees hier verder.

Lees ook:Help, ik ben zeven jaar oud hooggevoelig en paranormaal begaafd
Lees ook:Paranormaal begaafde zwijgt
Lees ook:,,Een goed medium is niet zweverig”
Lees ook:Paranormale hulplijn kinderen
Lees ook:Boeken speciaal voor nieuwetijdskinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>