Het Witte Huis kan contact met buitenaards leven niet met zekerheid ontkennen

Grote kans dat er al buitenaardse wezens op aarde zijn. We hebben namelijk geen idee wat er zich allemaal in ons zonnestelsel afspeelt. Er zouden zo aliens langs Mars kunnen vliegen zonder dat we het door hebben.

Dit beweren Jacob Haqq-Misra en Ravi Kumar Kopparapu,wetenschappers van ‘Pennsylvania State University’. Objecten die minder dan 10 meter in doorsnee meten zijn volgens hen moeilijk waarneembaar buiten de directe omgeving van de aarde. ‘Buitenaardse kunstmatige objecten zouden zich in ons zonnestelsel kunnen bevinden zonder dat we het weten. Simpelweg omdat we niet goed genoeg hebben gezocht’, zo schrijven ze in hun paper.

Het Witte Huis heeft onlangs nog contact met buitenaards leven ontkent. Volgens deze nieuwe gegevens zouden ze daar dus niet zo zeker over moeten zijn. Deze wetenschappers beweren zelfs het tegenovergestelde.

Lees hier verder.

Lees ook:Robbert van den Broeke voelt aanwezigheid Eisenhouwer…
Lees ook:Bestaat de mysterieuze Planeet X echt…
Lees ook:Zonnestelsel krijgt bezoek van buitenaf…
Lees ook:Mogelijk nieuwe planeet ontdekt…
Lees ook:Frontale botsing met andere planeet…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het Witte Huis kan contact met buitenaards leven niet met zekerheid ontkennen

  1. Sjaak

    Leuk detail: De foto bij het artikel is een lenswolk. Een prachtig natuurlijk verschijnsel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>