Parnormaliteit kan leiden tot een burn-out

Altijd maar mensen willen pleasen. Altijd jezelf aanpassen aan anderen en situaties zodat je niemand hoeft te teleurstellen. Het leven van Tanja Boeve. Een vrouw die haar paranormale gave zolang onderdrukt heeft, dat het heeft geleid tot een burn-out.

Omdat het zo volgens haar niet langer kon, zocht ze contact met Hans de Haan, paragnost uit Apeldoorn. Daar volgde zij diverse cursussen op spiritueel gebied.Ze behaalde diverse certificaten en diploma’s en is nu haar eigen praktijk in Epe begonnen als medium en paragnost. Als klein meisje voelde ze al dat ze anders was dan andere kindjes, maar heeft dat lange tijd ontkend. Gevolg was dat ze zich erg in zichzelf keerde en alleen nog maar in haar eigen wereld leefde. Mensen vonden haar vreemd, raar. Daardoor ging ze zich steeds meer aanpassen aan de omgeving. ,,Omdat je die niet wilt teleurstellen. Je wilt het altijd maar goed doen. Dat breekt je een keer op. In mijn geval leidde dat dus tot een zware burn-out,” vertelt Boeve in de ‘Stentor’.

Een verhaal wat misschien voor vele paranormaal begaafden herkenbaar zal zijn, maar wat misschien ook weer perspectief biedt voor mensen die niet weten hoe ze hiermee om moeten gaan.

Lees hier het hele interview

Lees ook:Paragnost geeft geen antwoord op je levensvragen
Lees ook:Neem tijd om te ontspannen…
Lees ook:Geest overleden moeder probeert DNA-onderzoek tegen te houden
Lees ook:Leomiek Rijkenberg
Lees ook:Paragnost kan koper huis Robert M helpen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Parnormaliteit kan leiden tot een burn-out

  1. F5544

    dus, burnout lekker thuis zitten. anderen de schuld geven en geld innen van de staat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>