Kind wil haar slaapkamer niet in door magische tekening

Wanneer je kind een bepaalde kamer niet meer in wil, hoeft dat niet altijd de maken te hebben met negatieve entiteiten. Ook kan een voorwerp met een bepaalde negatieve energieĀ  de oorzaak zijn. Zoals het op het oog onschuldig lijkende kindertekening.

Hier het verhaal van een paragnost en wat een bijzondere ontdekking hij deed tijdens een huiszuivering. Ik kwam vorig jaar bij iemand thuis om te kijken wat er aan de hand was met haar dochtertje. Ik voelde dat het iets te maken had met haar slaapkamer en ben daar heen gegaan. De moeder vertelde me dat het kind niet graag in die ruimte was, maar dat ze niet begreep waarom. Het kind vertelde dat ze zich daar altijd zo verdrietig voelde. Ik ben in de kamer gaan kijken en zag twee tekeningen hangen. Een van de moeder, en een van het kind. Het waren mooie tekeningen maar ik voelde dat ze waren gemaakt in een periode dat er heel veel verdriet was. Dit bleek ook te kloppen. Ze waren gemaakt tijdens een echtscheiding. We hebben de tekeningen verbrand. Na twee weken kreeg ik van de moeder te horen dat er heel veel veranderd was. Het kind speelde weer in haar kamer, en sliep ook veel rustiger.

Bron: Xead

Lees ook:Ook bij het tweede kind ging het mis
Lees ook:Geest bezoekt verjaardagsfeest…
Lees ook:Op zoek naar mijn emoties in de oranje chakra
Lees ook:Verhalen over vorige levens…
Lees ook:Telepathie tussen moeder en kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>