Paranormale kinderen geloofwaardiger dan volwassenen

Nu de paranormale wereld toch een beetje te kijk is gezet door het programma Rambam, wordt het tijd voor een nieuwe wending. Door de stoomcursus ‘coldreading’ die uitgebreid op televisie is verschenen zijn de mediums en paragnosten op beurzen een stuk ongeloofwaardiger geworden. Paranormale kinderen zijn nu de toekomst.

SBS6 heeft het goed begrepen, want zij komen juist nu weer met het programma ‘Paranormale kinderen’ op de buis. Zeg nou zelf, wanneer een kind zegt dat hij geesten kan zien dan geloof je dat toch een stuk sneller dan een volwassen iemand. Daar komt bij dat verschillende onderzoeken hebben bewezen dat ook kinderen hooggevoelig en paranormaal begaafd kunnen zijn. Daarnaast heeft het kind er ook geen baat bij om de boel de te belazeren. Sterker nog het kind durft er eerder niet vooruit te komen. Ze schamen zich vaak ervoor. Voor ouders blijft het ook erg lastig om hiermee om te gaan. Denkbeeldige vriendjes hebben de meeste kinderen wel, maar als de kleine zegt dat hij/zij oma vannacht heeft gezien of sterker nog dat oma naast zijn of haar bed heeft gestaan dan wordt het een ander verhaal. Helemaal als de ouders deze ervaringen niet hebben. Gelukkig worden hierin verschillende cursussen aangeboden die de ouders kunnen helpen. Sasja van Geel is ook één van deze paranormale helpers. Zij geeft de ouders  allerlei tips en handvaten hoe ze met hun ‘bijzondere’ kind om moeten gaan. Als je dit namelijk niet goed doet, brengt dat het kind veel schade toe.

Lees hier verder.

Lees ook:SBS 6 nog deze maand met Paranormale Kinderen
Lees ook:Paranormale hulplijn kinderen
Lees ook:SBS 6 zoekt paranormale kinderen voor programma Liesbeth Van Dijk
Lees ook:SBS 6 zoekt jou! Paranormale kinderen
Lees ook:SBS 6: Liesbeth van Dijk en paranormale kinderen binnenkort op TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>