Veel Amerikanen zijn ervan overtuigd dat dit jaar de wereld vergaat

Volgens de maya’s zijn we het laatste jaar van het bestaan van de wereld in gegaan. De datum 21 december 2012 staat daarom bij vele Amerikanen rood omcirkeld op de kalender. De Yangkees geloven sterk in deze voorspelling en zijn al jaren bezig zich voor te bereiden op deze ‘DOOM DAY’.

Ook de NASA wordt op dit moment gek gebeld met vragen over het einde van de wereld. Veel Amerikanen zijn bang en hebben bunkers besteld die weerstand moeten bieden aan asteroïde -aanslagen. Ze durfden zelfs familieleden tijdens oud en nieuw geen gelukkig nieuwjaar te wensen. Ondanks dat de NASA experts beweren dat er niets ergs met de aarde gaat gebeuren, zijn de Amerikanen er niet gerust op en overwegen zelfs te vreselijkste dingen zodat zij maar ook hun dierbaren deze ondergang van de aarde niet mee hoeven te maken.

Lees hier verder

Lees ook:De wereld vergaat niet…
Lees ook:Geldgebrek: aarde ongedekt tegen ruimtegevaar
Lees ook:Maya’s hebben nooit het einde van de wereld voorspeld
Lees ook:Pluk de dag,want het kan zo je laatste zijn
Lees ook:2012 doemscenario heel dicht bij de aarde, Planetoïde scheert langs Aarde

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veel Amerikanen zijn ervan overtuigd dat dit jaar de wereld vergaat

 1. Sleutelbos

  Dat de Amerikanen in de put zitten is wel te begrijpen. Door 9/11 liepen ze een forse deuk op. Daarna hebben ze een paar mislukte oorlogen gevoerd en een gigantische bankencrisis ondergaan. Macht in de wereld, aanzien en stoffelijk welzijn zijn altijd belangrijk geweest voor het land. De rest van de wereld genoot er ook van mee. Ze gaan er voorlopig niet meer op vooruit en dat is moeilijk te verkroppen, veroorzaakt een sterk ondergangsgevoel. Naar hun gevoel is hun wereld dus aan het vergaan en schieten ze te ver door door dan maar te gaan denken dat de hele wereld wel zal vergaan. Echt een symptoom van depressie.

  Neen, het is HUN wereld die voorlopig nooit meer dezelfde zal zijn.

  Laat je hier dus niet door imponeren en meesleuren. In 2013 en daarna zijn we er allemaal nog en gaan we er weer hard tegen aan.

  Dit bericht van ondergang is echt NIET waar.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>