Gebeurtenissen uit vorige levens kunnen je huidige leven beïnvloeden

Gebeurtenissen uit vorige levens kunnen mooi zijn, maar ook vervelend. Hoe ga je hiermee om en zorg je ervoor dat het je huidige leven niet beïnvloed? Anne Kloos, professioneel therapeute en coach weet hier wel een antwoord op.

Vanuit haar praktijkervaringen heeft Anne Klooss zich verdiept in reïncarnatie. Tijdens dit onderzoek kwam zij tot verrassende ontdekkingen. Wat zij precies ontdekte, vertelt zij tijdens een informatiebijeenkomst die binnenkort plaats vindt in het ‘Paranormaal Café’ in Oosterhout

Wel wil ze dit nog even kwijt; ,,Binnen mijn praktijk ervaar ik dat ook volwassenen nog de gevolgen kunnen ervaren van gebeurtenissen uit vorige levens. Van heel mooi tot heel lastig, maar wat allen gemeen hebben, is dat die invloed wegvalt als er inzicht en verwerking heeft plaatsgevonden.” (BN de Stem)

In het café  wordt reïncarnatie van verschillende invalshoeken belicht; Bijvoorbeeld vanuit wetenschap en geloof , maar ook delen kinderen en volwassenen hun persoonlijke ervaringen.

Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst.

Lees ook:“Vorige levens hebben een grote invloed op je huidige leven”
Lees ook:Actrice Shirley MacLaine herinnert vorige levens…
Lees ook:Mijn partner ken ik uit een vorig leven
Lees ook:Steeds meer mensen geloven in reïncarnatie…
Lees ook:Jan Dulles: In mijn vorige leven was ik een dikke neger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>