Man beweert bewijs te hebben dat het hiernamaals bestaat

Is er leven na de dood? Een vraag die de gemoederen bezig blijft houden en waar niemand echt nog een antwoord op heeft gevonden. Gary Galka, een man uit Connecticut, beweert echter te kunnen bewijzen dat het hiernamaals wel degelijk bestaat.Nadat zijn 17 jarige dochter bij een verkeersongeval om het leven kwam, gebeuren er bijzondere dingen bij de familie Galka thuis. Deze paranormale waarnemingen probeert  vader Galka vast te leggen via verschillende paranormale apparaatjes. Eén daarvan is zoals hij het zelf noemt de ‘geestendoos’. Via dit opname-apparaat laat hij in het programma ‘Ghost Adventures’ van ‘Travel Channel’ de stem van zijn dochter duidelijk horen, maar er gebeuren tijdens de opname van deze aflevering nog veel meer vreemde dingen. Wanneer je dit ziet, ga je nog echt geloven dat er meer is tussen hemel en aarde.

Lees ook:Schaduwen in het donker zien doormiddel van een paranormale uitvinding
Lees ook:Man heeft via een apparaatje contact met zijn overleden dochter
Lees ook:Ghostjagers op de Amerikaanse tv…
Lees ook:Wat gebeurt er in het plaatsje Shepherdstown…
Lees ook:Meet paranormale activiteiten met een K2 meter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>