Gebroken vrouw krijgt nieuw leven door vergiffenis

Een moeilijk huwelijk of een heftige scheiding kan een een mens fysiek, materieel en spiritueel volledig uitputten. Men raakt verbitterd, voelt zicht ellendig wordt depressief en is in korte tijd tien jaar ouder geworden. Nu is er echter een oplossing om je weer een nieuw mens te voelen en deze ligt dichterbij dan je denkt.

Een vrouw ging jarenlang emotioneel gebukt onder een zware scheiding die zij had meegemaakt totdat ze besloot een sabbatical te houden en op zoek ging naar haar zelf.Een sabbatical gaf haar de mogelijkheid om een spirituele reis te maken. Het aanvankelijke doel was haar innerlijke zelf te ontmoeten. Prachtige plekken, bijzondere mensen en behoorlijke uitdagingen plaveide het pad naar die ontmoeting met haar innerlijke zelf.
De allermoeilijkste uitdaging voor die begeerde ontmoeting was tegelijkertijd de meest pijnlijke: het bewust vergeven. Lees hier verder

Lees ook:Bijna honderd Werelderfgoederen in nood
Lees ook:Onze eerste date was een out of body experience
Lees ook:Het Huis van spiriualiteit
Lees ook:Liefdesoproepfeest in Parktheater Eindhoven…
Lees ook:Wat is de meest spirituele plek van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>