Aliens kunnen ons nog veel leren.

Tot op heden weten we niet echt zeker of buitenaardse wezens bestaan, maar mochten ze wel bestaan, dan moeten we te weten komen wat ze precies zijn, wat ze hier komen doen en of ze een gevaar voor ons land betekenen ,aldus een Britse officier. Volgens deskundigen moeten we de buitenaardse wezens niet  wegjagen, maar juist in onze armen sluiten.

Uit vrijgegeven documenten van het Engelse ministerie van Defensie blijkt dat de UFO-onderzoekers dachten dat buitenaardsen de aarde kwamen bezoeken voor wetenschappelijk onderzoek, militaire verkenningen of als vakantiebestemming. In een briefing uit 1995 verklaart een officier dat sightings van buitenaardse ruimtetuigen een prioritaire behandeling moeten krijgen en dat de UFO’s vermoedelijk niet met vijandige bedoelingen de aarde bezoeken. Ook is hij van mening dat de aliens ons op technisch gebied nog van groot nut kunnen zijn.(Grenswetenschap)

Dr David Clarke, een expert in de UFO geschiedenis, laat in onderstaand filmpje zijn licht schijnen over deze nieuwe UFO bevindingen.

Lees ook:Er leven wel degelijk aliens onder ons…
Lees ook:Jongen bekend buitenaards wezen te zijn.
Lees ook:Erich von Däniken en zijn geloof in buitenaardse wezens…
Lees ook:Een zoektocht naar sporen van aliens op aarde
Lees ook:Hoe denken jullie over buitenaards leven…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Aliens kunnen ons nog veel leren.

  1. spiritueel forum

    Misschien omen de aliens ons echt wel bestuderen en is het waar wat sommige mensen vertellen , dat ze ontvoerd worden. Ik sluit niks uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>