Paragnost in gevecht met boerin

Robbert van den Broeke, bekend tv paragnost, beweert wederom graancirkels te hebben ontdekt. De boerin van de desbetreffende graanoogst gelooft daar echter niet in en beschuldigt het medium van oplichting. Van den Broeke laat het hier echter niet bij zitten.

In een interview in de ‘Telegraaf’ vertelt hij wat hij gezien, maar vooral ook gevoeld heeft. Zo werd hij naar eigen zeggen midden in de nacht naar het graanveld getrokken. Dit gevoel was hem niet vreemd en aangezien hij niet ver van het betreffende boerenland afwoonde, heeft hij gelijk de brommer gepakt en is er naar toe gereden. „Bij aankomst zag ik blauw-witte ballen en hoorde ik een zacht knetterend geluid. Ook voelde ik de energie door mijn hele lichaam gaan.” In het programma ‘WNLhalf8LIVE’ vertelt de boerin van het desbetreffende land echter een heel ander verhaal over de graancirkels en beschuldigt ze de paragnost ervan zelf de graancirkels te hebben gemaakt. ,,Ze riep dat ik er eens mee moet ophouden en een baan moet zoeken”, zegt Robbert niet begrijpend. Van den Broeke wil binnenkort wel even verhaal gaan halen bij de boerin, maar moet eerst weer even op krachten komen na deze zware beschuldigingen. ,,Op dit moment ben ik nog te boos… teleurgesteld eigenlijk. Lees hier het hele verhaal.

Lees ook:Paragnost bekend van tv beschuldigd van oplichting
Lees ook:Website Robbert van de Broeke…
Lees ook:Lezing over graancirkels Robbert van den Broeke…
Lees ook:Robbert van den Broeke stapt weer naar de politie…
Lees ook:Robbert van den Broeke met de billen bloot…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paragnost in gevecht met boerin

 1. sela

  het geheele internet word bevuild met dit soort lieden,die van alles voelen en zien.
  gelukig voor mij ben ik het meest paranormaal,ja want de heilige geest is in mij,maar ik heb echt geen behoefde dit te delen met paragnosten en anderen sukkels die jesus niet kennen,alleen mensen met een zuiver hart spreken de waarheid de rest liegt bedriegt spreken met geesten,ja ze zien ze ook nog,ja tuurlijk als je maar lang genoeg wilt en het blijft zoeken de duivel helpt je graag.

    /   Reply  / 
 2. spiritueel forum

  Ik geloof de man in ieder geval ook niet. Ik weet ook dat er veel mensen uit een minderwaardigheid gevoel dit soort dingen vertellen om zo speciaal gevonden te worden. Heel jammer omdat hierdoor veel mensen met echte paranormale ervaringen zeker niet meer gelooft worden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>