Geest van overleden meisje vernielt auto van Engels echtpaar

Na vele vernielingen aan hun auto was een Engels echtpaar het zat. Ze hingen een beveiligingscamera op in hun woning om de vandalen op te sporen. Wat er toen in beeld kwam ging hun verstand te boven.

Het stel denkt overduidelijk de geest van een kind te zien zweven boven hun auto. ,,De geest van een kind van ongeveer vier à vijf”, zegt de vrouw in de ‘Daily Mail’. ,,Ik ben verbijsterd”, vervolgt de vrouw.,,Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien.” (Telegraaf)

In onderstaand filmpje kun je de verschijning zien. Het ziet er naar mijn idee een beetje fake uit, maar ik zou zeggen, bekijk het filmpje en oordeel zelf.

 

Lees ook:Spokenjagers leggen geest van kind vast…
Lees ook:Schim vastgelegd in tombe Egyptische priester…
Lees ook:Reuzen bestaan…of toch niet…?
Lees ook:Filmpje met een bericht uit het hiernamaals…
Lees ook:Filmpje Chirurgen die geen chirgurgen zijn

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Geest van overleden meisje vernielt auto van Engels echtpaar

 1. spiritueel forum

  Het lijkt mijn inderdaad nep maar we weten het natuurlijk maar nooit.

    /   Reply  / 
 2. elizabeth

  De geest is eeuwig, de geest is ook erg krachtig,het is een super lichaam, wat ieder mens na de dood zal krijgen, er zal iets in het verleden van die mensen zijn, dat dat meisje hun op iets wil attenderen, zij is duidelijk boos, maar waarom wat is in het leven op de aarde daar gebeurt, Bid voor het meisje tot Jezus Christus dat zij rust zal krijgen, het is een plasma lichaam wat kan horen krachtig en sterk is.zij zal geen rust over iets hebben.vraag wat is er met jou meisje, zij kan je gedachten gewoon opvangen,steek een kaars voor haar aan in de kerk.

    /   Reply  / 
 3. d.

  ik weet niet hoe jij aan dat idee komt dat de geest eeuwig is.Alles wat geschapen is , zal sterven behalve de almachtige zelf.wat jij daar ziet ,is een schepsel behalve de mens,het is geen dode meisje wat ze beweren.mensen die geen kennis hebben moeten geen rare dingen spreken.
  groeten.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>