Geesten kunnen energie bij je weg halen

Er bestaan goede en slechte geesten. Dat beweert in ieder geval de 11 jarige Julia uit Hengelo. Zij kan van jongs af aan geesten zien. Volgens haar kunnen goede geesten de kwade geesten wegsturen, maar daar hebben ze wel onze hulp bij nodig.

Julia heeft een paranormale gave, maar soms zou ze willen dat ze het nooit had gehad. Ze vindt het zien van geesten af en toe best eng. Daarom krijgt ze hulp van paragnost Ans. ,,Geesten slapen nooit en zijn altijd bij je, vertelt Julia in een interview aan Abel in het tv- programma ,”Taarten van Abel.” Dat je een goed mens op aarde bent geweest, wil niet altijd zeggen dat je dan ook een goede geest wordt. ,,Een mens kan beter worden in de hemel maar ook slechter”, vertelt ze verder. Geesten hebben volgens het 11-jarige meisje veel kracht. Ze kunnen energie van ons weghalen waardoor wij ons ineens heel slap kunnen voelen. Je zou zeggen dat dit het werk is van de kwade geesten, maar niets minder waar. Bekijk hier de uitzending.

Lees ook:Een paranormale gave hebben, kan erg lastig zijn
Lees ook:The Vampire Diaries vanavond bij NET 5
Lees ook:Psychiatrie moet open staan voor demonische invloeden
Lees ook:Geesten verjagen kan je ook zelf
Lees ook:Uittreden heeft mij altijd beziggehouden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Geesten kunnen energie bij je weg halen

 1. tarik filali

  ik heet tarik filali ik ben al 14 jaar ziek ik hoor 8 jaar lang stemmen ze zeggen dat ik bezeten ben ik weet niet
  of dit waar is ik graag willen weten wat er met mij aan de hand is en hoe ik er vanaf kom

    /   Reply  / 
  1. Gé van Gasteren

   Beste Tarik,
   Ik voelde me aangesproken door je vraag, al ben ik geen psycholoog of zoiets. Ik weet niet of je tot nu toe al iets hebt gedaan om je probleem op te lossen of te verzachten, maar als je wilt kun je me schrijven, zodat we samen kunnen kijken wat goed zou kunnen zijn om te proberen. Je kunt me vinden op Facebook; ik zal ook kijken of je hier antwoordt.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>