Herman van Veen krijgt een boodschap uit het hiernamaals

Bestaat er een hiernamaals dat is voor iedereen de grote vraag. Dat weten alleen de mensen die al overleden zijn. Om er hier op aarde antwoord op te krijgen, wordt er wel eens gevraagd aan een dierbare die op sterven ligt, of hij een teken wil geven als er echt leven is na de dood. Herman van Veen deed hetzelfde en kreeg antwoord.

Toeval bestaat niet. Dat weet ook veelzijdig artiest Herman van Veen. Hij had aan zijn vriend, die stervende was,gevraagd een vlinder te sturen wanneer hij aan de andere kant was gekomen. Voor zijn cabaretvoorstelling had hij er zelfs een tekst over geschreven. Toen hij deze op het toneel voorlas, daalde er een vlinder neer. De mensen in de zaal dachten dat hij het in scene had gezet, maar niets was minder waar. Het verhaal gaat namelijk verder. Herman van Veen was namelijk niet de enige die die dag een bezoek van de vlinder had gehad. Dat kan dus geen toeval meer zijn. Lees hier verder.

Lees ook:Vlinders hebben meerdere symbolische betekenissen…
Lees ook:Verschijnt er een vlinder dan komt er een transformatie aan
Lees ook:Oranje speelt: we laten niets aan het toeval over
Lees ook:Derek Ogilvie nu ook geboycot door RTL?
Lees ook:Hoe kom je in contact met engelen…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Herman van Veen krijgt een boodschap uit het hiernamaals

  1. Paul

    KRIJGEN WE NOG EEN KEER EEN BOODSCHAP UIT HET HIERNAMAALS,de boodschap was toch dat de eerste 2 mensen op aarde waar we allemaal familie van zijn,zonder sperma waren geboren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>