Ziet mijn kind echt geesten of is het fantasie?

Kinderen hebben veel fantasie. Wanneer ze een bepaalde leeftijd hebben, verzinnen ze onzichtbare vriendjes. Vaak zijn dit animatiefiguren die op tv verschijnen. Dit is vrij onschuldig, maar wat als je kind een overleden dierbare als ‘vriendje’ heeft. Wat dan?

Er zit een spook op mijn kamer zegt mijn dochter. Spoken bestaan niet zeg ik tegen haar. Dat zeg ik omdat ik ze nog nooit heb gezien. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet bestaan. Ik heb het dan niet over de spoken uit Ghostbusters, maar over de geesten van dierbaren. Bij mijn dochter is het naar mijn idee gewoon nog een fantasie, maar er zijn ook genoeg kinderen die beweren echt geesten te zien. Dit kunnen onbekende geesten zijn maar ook geesten van overleden dierbaren. Bijvoorbeeld een opa of oma. Hoe ga je hier als ouders mee om? Annie Snijder heeft hier ervaring mee. Zij heeft een dochter die van jongs af aan over deze paranormale gave beschikt. Op Ouders Online doet ze uitgebreid haar verhaal.

Lees ook:Geesten dragen geen witte lakens
Lees ook:Mijn kind ziet geesten!
Lees ook:Vanaf donderdag 7 mei: Family Circle. Derek Ogilvie RTL 4
Lees ook:Paranormale hulplijn kinderen
Lees ook:Het jongetje in de boom

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ziet mijn kind echt geesten of is het fantasie?

  1. Piracetam

    aleen ik heb het niet door maar als ik bijvoorbeeld zeg tegen me vrienden haha kijk moet je die meneer zien dan krijg ik vaak het antwoord van er staat niemand.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>