Paranormale kinderen kunnen psychische schade oplopen

Paranormale kinderen hebben het op school zwaarder dan andere kinderen. Ze worden gepest en uitgelachen door hun leeftijdsgenoten als ze over hun gave vertellen. Om het kind op het gemak te stellen is er een grote rol weggelegd voor de docent, want als ook hij het kind niet gelooft dan kan dat kwalijke gevolgen hebben voor het welzijn van het kind.

Wanneer kinderen vertellen dat ze geesten kunnen zien, worden ze vaak niet geloofd. Omdat ze niet geloofd worden, raken ze gestrest  verward en onzeker. Ze trekken zich vaak terug en houden hun paranormale ervaringen voortaan voor zichzelf. Ze zijn slachtoffers van het ongeloof, worden gediscrimineerd en lopen het risico dat ze een psychiatrisch label krijgen. Veel van deze paranormale kinderen worden psychiatrisch behandeld , vaak met zware medicijnen. De huidige psychiatrische ziekenhuizen zitten vol met volwassenen die er eigenlijk niet horen. (ForYou.nl) Hoe dit precies zit kun je hier verder lezen.

Lees ook:SBS 6 zoekt paranormale kinderen voor programma Liesbeth Van Dijk
Lees ook:SBS 6: Liesbeth van Dijk en paranormale kinderen binnenkort op TV
Lees ook:Hoe ga ik om met mijn paranormale kind?
Lees ook:SBS 6 zoekt jou! Paranormale kinderen
Lees ook:Paranormale kinderen willen gewoon kind zijn

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paranormale kinderen kunnen psychische schade oplopen

 1. Juspol

  Het zijn ook psychiatrische gevallen. Punt.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   ja ja

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>