Hoe ga ik om met mijn paranormale kind?

Paranormale kinderen hebben speciale ondersteuning en extra zelfvertrouwen nodig. Dat kun je hun geven door deze kinderen te geloven en te vertrouwen in wat zij zien, horen, voelen en weten. Maar hoe kun je ze verder nog helpen?

Annie Snijder, moeder van een paranormaal begaafd kind, heeft het in het begin moeilijk gehad en wil  ouders daarom het volgende adviseren:

Het belangrijkste is dat je goed naar je kind luistert. Wat zegt je kind precies? Hoe voelt dat voor hem of haar? Probeer door te vragen en doe alsof het heel normaal is dat je zulke vragen stelt. Verder moet je als ouder proberen informatie over paranormaliteit te verzamelen, dus praat erover met mensen die weten waarover het gaat. Je kunt ook lid worden van een spirituele vereniging. Maar praat er nooit over met anderen in jullie omgeving zonder dat je daar toestemming voor hebt van je kind. Het is voor kinderen net zo goed belangrijk dat ze voelen dat ze geloofd worden. Ze weten snel genoeg dat de meeste mensen anders denken en doen dan zij voelen.

Aan tekeningen van je kind schijn je volgens Annie Snijder ook veel af te kunnen lezen. Lees hier verder

Lees ook:Ziet mijn kind echt geesten of is het fantasie?
Lees ook:Paranormale hulplijn kinderen
Lees ook:Nieuwetijdskinderen zijn geen freaks
Lees ook:Opvoeden kinderen doe je niet zomaar…
Lees ook:Kinderfluisteraar zijn, is één grote sensatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>