RTL zendt reading Derek Ogilvie niet uit

De stiefvader van Nicole van den Hurk heeft zijn zin gekregen. De reading over zijn overleden dochter is niet uitgezonden. Tijdens het programma ”Unexpected” krijgt Van den Hurks ex-vrouw een ‘reading’ van het Schotse medium Derek Ogilvie. Hierin probeert hij contact te krijgen met de vermoorde Nicole van den Hurk.

Het meisje verdween op 6 oktober 1995 toen ze op de fiets op weg was naar haar bijbaantje. Haar lichaam werd eind november van dat jaar gevonden in de bossen tussen Mierlo en Lierop. Ze bleek met geweld om het leven te zijn gebracht. De moord op Nicole van den Hurk werd nooit opgelost. Ad van den Hurk, de stiefvader, wilde verhoeden dat zender RTL beelden zou uitzenden van een poging om met een medium nieuwe aanwijzingen te vinden. Via de rechter probeerde Van den Hurk de tv-zender te dwingen het item alsnog te schrappen. Hij vond dat er misbruik werd gemaakt van zijn vermoorde dochter en beschuldigde RTL van uitbuiting voor amusement en commercieel gewin. De rechter stelde de zender in het gelijk, maar RTL besloot alsnog de uitzending te schrappen. In een verklaring zegt de zender rust voor de mensen die de reading hebben aangevraagd belangrijker te vinden dan uitzenden. ( De Stentor)

De zaak-Nicole kwam de afgelopen jaren in allerlei opsporingsprogramma’s terug. Ook het RTL-programma ‘Het Zesde Zintuig schonk er in 2008 aandacht aan. Toen werkte stiefvader Van den Hurk nog gewoon mee. Je vraagt je dan toch af waarom hij er nu ineens bezwaar tegen heeft. Of hij gelooft niet in de paranormale gave van Derek Ogilvie of er is iets anders aan de hand. Lees hier verder

Lees ook:Derek Ogilvie is niet kapot te krijgen
Lees ook:Iedereen is Paranormaal
Lees ook:Char: Ogilvie flest de boel
Lees ook:Forum, is Derek Ogilvie een oplichter of een medium?
Lees ook:Derek Ogilvie deelt uit in Nijverdalse wijk De Blokken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>