Als paranormaal begaafde ben je je leven niet altijd zeker

Waar paranormaliteit in onze maatschappij al redelijk is ingeburgerd , is dat in andere landen niet altijd het geval. Joegoslavië is daar een goed voorbeeld van. Daar durven mensen niet te vertellen dat zij over deze bijzondere gave beschikken omdat ze het dan met de dood moeten bekopen.

Dat vertelt in ieder geval Patrick Baars, paranormaal therapeut. Als kind had hij al gevoeld dat hij bijzonder was, maar ze moeder wilde hier niets van weten dus onderdrukte hij het. Zijn moeder  had de gave ook wel bij hem herkent, maar uit eigen ervaring, wilde zij hem hiervoor beschermen. Zijn moeder is geboren in Joegoslavië en als ze daar te weten komen dat je paranormaal begaafd bent, kun je vermoord worden. Patrick’s moeder overleed toen hij nog maar tien jaar oud was. Vanaf dat moment durfde Baars  zijn gave te erkenen. Lees hier zijn hele verhaal.

Lees ook:Paranormaliteit is een talent wat iedereen in zich heeft
Lees ook:Help, ik ben zeven jaar oud hooggevoelig en paranormaal begaafd
Lees ook:Paranormale gave verdwijnt na traumatische ervaring
Lees ook:AD:’Foto uit portemonnee Germa herken ik’ Dossier Germa van den Boom
Lees ook:Samra uit het Zesde Zintuig, haar eigen verhaal :)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>