Char Margolis voorspelde zwangerschap Kate Middleton

Het is nu officieel. Kate en William krijgen een kindje. De geruchten gingen natuurlijk al hele tijd, maar nu is het bevestigd door het Britse Koningshuis. Voor medium Char Margolis kwam dit nieuws niet als een verrassing. Zij had het al lang aangevoeld.

Vorig jaar mei voorspelde medium Char al dat er een liefdesbaby zou komen voor het Britse bruidspaar. Deze voorspelling deed zij in het Amerikaanse programma ‘Dr Drew’.  Ze kon ons alleen niet vertellen wanneer het ging gebeuren. Op zich ook niet zo gek want, wanneer je probeert zwanger te worden weet je nooit hoe lang het gaat duren. Dat is de wet van de natuur en daar kan zelfs een medium niet tegenop. Wel wist Char te vertellen dat het stel het gelijk  zou gaan proberen. Zou Char ‘inside information’ hebben gehad of zou ze dit ook hebben aangevoeld? Volgens eigen zeggen zou het allemaal niet vanzelf gaan en zou Kate misschien wel wat hulp nodig hebben. Nu bijna anderhalf jaar later is het dan toch gelukt. Kate en William krijgen een kindje. Vorig jaar gingen er nog geruchten dat Kate Middleton fertiliteitsproblemen zou hebben en dat de kans groot was dat ze helemaal geen kinderen kon krijgen. Dit vanwege gezondheidsproblemen die zei in het verleden zou hebben gehad. Als ze volgens Char het gelijk zijn gaan proberen dan heeft het Amerikaanse medium nog gelijk gehad ook. Dan heeft het inderdaad wel even geduurd voordat ze zwanger raakte en misschien hebben ze er dan ook nog wel hulp bij gehad ook. Ik denk dat we daar nooit achter zullen komen. Hoewel, de Britse pers is niet weg te slaan bij het ziekenhuis waar Kate tijdelijk zou zijn opgenomen. Sterker nog media over de hele wereld zijn in de ban van het babynieuws. Misschien krijgen we uiteindelijk toch nog te horen of Char Margolis gelijk heeft gehad.

Lees ook:Kinderwens Kate en William toch nog niet voorbij
Lees ook:Kate Middleton kan gedachten lezen
Lees ook:Was dit een voorspelbare droom?
Lees ook:Char komt met haar eigen Zesde Zintuig bij RTL 4
Lees ook:Dit najaar geen medium Char bij RTL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>