Aankondiging Doomsday 2012 één grote commerciële stunt

De Maya’s zijn woedend over aankondiging ‘Doomsday 2012′. Volgens hen wordt hun kalender expres verkeerd geïnterpreteerd. Zij beschuldiging het bedrijfsleven ervan leugens te vertellen en onnodig paniek te zaaien. Dit allemaal voor eigen gewin.

Jarenlang werden we ervoor gewaarschuwd;Doomsday. Oftewel op 21 december zal de wereld vergaan. Paniek om niets zeggen de Maya’s. Het is allemaal één grote commerciële stunt. Zij refereren naar de groei van het aantal ‘doomsdayrondreizen’ en de zogenaamde ‘doomsday-evenementen. Zo worden er zelfs tickets ter waarde van $5300 aangeboden om de zogenaamde 28daagse Doomsday Ride te doen. Een fietstocht die begint in San Jose en eindigt in Belize.

Lees ook:Maya’s voelen zich misbruikt door het bedrijfsleven
Lees ook:De wereld vergaat niet…
Lees ook:Volgens 1 op de 7 mensen is het einde van de wereld nabij
Lees ook:Zal er na 21 december 2012 vrede op aarde zijn?
Lees ook:Eindewereldvoorspellingen heeft levens gekost

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>