Maya’s voelen zich misbruikt door het bedrijfsleven

Nog 8 dagen en dan is het 21 december 2012. Oftewel ‘Doomsday’. Op deze dag zal de wereld vergaan. Of toch niet?

Jarenlang wordt er gespeculeerd over 21 december 2012. Oftewel de Dag des Oordeels. Er zijn veel boeken over geschreven en ook vele films over verschenen. Allemaal met dezelfde boodschap: Op 21 december 2012 zal de wereld vergaan. Deze voorspelling schijnt gebaseerd te zijn op een kalender van de Maya’s. Deze kalender eindigt op 21 december 2012 en dat zou het teken zijn dat de wereld vergaat. Deze zogenaamde ‘Doomsday’ zou gepaard gaan met allerlei vreselijke natuurrampen. Er is alleen één klein detail; de Maya’s spreken dit tegen.Volgens hen wordt hun kalender expres verkeerd geïnterpreteerd en wordt er paniek gezaaid om niets. Wie de paniekzaaiers zijn en wat hiervan de reden is kun je hier verder lezen.

Lees ook:Aankondiging Doomsday 2012 één grote commerciële stunt
Lees ook:2012; Het einde van een kosmisch tijdperk
Lees ook:Zal er na 21 december 2012 vrede op aarde zijn?
Lees ook:Eindewereldvoorspellingen heeft levens gekost
Lees ook:De wereld vergaat niet…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>