De wereld vergaat niet op 21 december 2012

Nu 21 december 2012 steeds dichterbij komt, komt de paus met een belangrijke uitspraak. We moeten geen waarde hechten aan de waarschuwen van de doemdenkers. De wereld blijft na 21 december gewoon bestaan.

De vraag die bij mij dan gelijk boven komt is, waarom de goede man er nu pas mee komt. Jarenlang is er paniek gezaaid en nu is er ineens niets meer aan de hand. Dit had hij toch ook wel eerder kunnen zeggen. Wat dacht je van al die zogenaamde ‘preppers’, die zich al jarenlang aan het voorbereiden zijn op het einde van de wereld. Al die tijd die zij hierin hebben gestoken. Ik denk dat zij stiekem ook nog wel teleurgesteld zullen zijn wanneer zij ontdekken dat de aarde na 21 december nog steeds bestaat. Volgens de paus moeten de volgelingen van Jezus niet nieuwsgierig zijn naar de voorspellingen over de dag des oordeels. Waarom hij dat zo vindt kun je hier verder lezen.

Lees ook:Het grote geheim van de wereld
Lees ook:Volgens 1 op de 7 mensen is het einde van de wereld nabij
Lees ook:Aankondiging van het einde van een jaartelling of einde van de wereld?
Lees ook:Hoe overleef je het einde van wereld?
Lees ook:Nadert het einde van de wereld?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De wereld vergaat niet op 21 december 2012

 1. anoniem

  we zullen het over een week zien…

    /   Reply  / 
 2. anoniem

  zulle jullie nou is nie een keer ophouwen met die achtelige onzin

    /   Reply  / 
 3. Carola

  Wat een ongelooflijke flauwekul. Paniekzaaierij. Massahysterie. Hebben we nou nix beters te doen?en btw,als die mayas zulke goeie voorspellers waren hadden ze hun eigen ondergang ook wel zien aankomen. Hadden ze die kalender toch niet zover vooruitberekent?kortom,flauwekul

    /   Reply  / 
 4. Anoniem

  Dit gaat nergens over, dit is gewoon om veel geld te maken in Amerika. Daar verkopen ze nu ook al, ondergrondse kamers waar zogenaamd niemand dood gaat.. Nou als er een Natuurramp komt, maakt het niet uit waar je zit iedereen gaat toch dan doot. En die Maya’s zaten er al 2x naast ..Geen verassing als het dit keer ook niet gebeurt..

    /   Reply  / 
 5. jordy

  het is waar de wereld vergaat niet hij vergaat pas over een eeuw en dan ben ik al doood

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>