Eindewereldvoorspellingen heeft levens gekost

”Hello World” staat er op het shirt van mijn zoontje en dat is nou net wat ook door mijn gedachten schoot toen ik wakker werd. Het is 22 december en de wereld is niet vergaan.Tenminste voor de meesten op deze wereld. Voor sommigen is hun wereld wel vergaan.

Niks natuurrampen, meteoriet inslagen of buitenaardse wezens die ons komen halen. Helemaal niks van dit alles. Wie heeft dit fabeltje eigenlijk de wereld ingebracht? Een gevaarlijk fabeltje met grote gevolgen. Mensen die met huis en haard zijn vertrokken naar Bucharach, een plaatsje in Frankrijk om zo het einde van de wereld te ontlopen, de zogenaamde preppers die alles in werk hebben gesteld om Doomsday te overleven, Het einde van de wereld is dan gelukkig uitgebleven, maar voor sommige was het wel het einde van hun wereld. Hun levenswereld wel te verstaan. Er is hun zoveel angst ingeboezemd dat ze een einde aan hun leven hebben gemaakt. Over de hele wereld hield het mensen bezig. Lees hier verder.

Lees ook:Aankondiging Doomsday 2012 één grote commerciële stunt
Lees ook:Hoe overleef je het einde van wereld?
Lees ook:Maya’s voelen zich misbruikt door het bedrijfsleven
Lees ook:Maya’s hebben nooit het einde van de wereld voorspeld
Lees ook:De wereld vergaat niet op 21 december 2012

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eindewereldvoorspellingen heeft levens gekost

  1. danny

    Ik heb een stukje gelezen over de mayan kalender.
    Zeer interressant.

    Gr. Danny

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>