Hoe paranormaal begaafd ben ik?

Iedereen schijnt een zesde zintuig te hebben. De één is echter meer ontwikkeld dan de ander, maar hoe weet je nu of je over paranormale gaven beschikt? Om antwoord op deze vraag te krijgen, ga ik op onderzoek uit.

Toen ik oude afleveringen van ‘Patty het medium’ terug zag op You Tube, bracht me dat op een idee. In dit programma gaat Patty Brard op zoek naar haar zesde zintuig. Ze wist al wel van zichzelf dat ze hooggevoelig was, maar is met behulp van medium Anneke Klaassens haar zesde zintuig verder gaan ontwikkelen. En met resultaat en toen dacht ik, wat zij kan, kan ik ook. Ik voel namelijk ook wel eens dingen aan die dan later ook nog uitkomen. Of droom over overleden dierbaren alsof het net lijkt dat ik echt contact met ze heb gehad. Dat ze als het ware echt bij mij langs zijn geweest ‘s nachts. Om te kijken of ik daadwerkelijk over paranormale gaven beschik, ben ik de test; ‘Ben ik paranormaal’ gaan doen. Na het beantwoorden van 40 vragen, kreeg ik te horen dat ik wel degelijk over paranormale vermogens beschik, maar dat ik ze nog niet echt ontwikkeld heb.Volgens de test ben ik voor 57,5% paranormaal. Of deze test betrouwbaar is, weet ik natuurlijk niet, maar mijn interesse is nu wel gewekt. Ik ben op een punt in mijn leven gekomen dat ik hier iets mee wil doen. De volgende stap wordt dan ook op zoek te gaan naar een spirituele coach die mij hierin verder kan helpen, maar hoe vind je die en hoe weet ik nou of dit een goede is? Meer hierover in mijn volgende blog. Tot slot wil ik jullie deze aflevering van ‘Patty het medium’ natuurlijk niet weerhouden.

Lees ook:Patty Brard is paranormaal!
Lees ook:Doe mee en win het boek “Ik zie, wat jij niet ziet”!!!!!
Lees ook:Zenertest
Lees ook:Doe mee en win het boek “Ik zie, wat jij niet ziet” laatste oproep
Lees ook:Telefoontje van mijn eigen spirituele ‘gids’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hoe paranormaal begaafd ben ik?

  1. Hank

    Heel goed artikel! De video bestaat trouwens niet meer voor jou informatie, dus die heb ik niet kunnen bekijken. Paranormaal begaafd zijn blijft een fascinerend iets, wat helaas ook nog steeds een taboe is. Mensen willen of durven er niet over te praten, terwijl er zoveel talent verborgen blijft.

      /   Reply  / 
  2. G

    Waarom ik .!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>