Telefoontje van mijn eigen spirituele ‘gids’

Wanneer je niet helemaal thuis bent in de paranormale wereld is het fijn dat je begeleid kan worden door een spirituele coach. Belangrijk hierin is dat je een bepaalde klik voelt bij diegene en dat je je op je gemak voelt. Vooral als je een erg gevoelig persoon bent is dit belangrijk.

Dit advies kreeg ik van een dierbaar persoon in mijn leven. Zij is zelf paranormaal begaafd, maar doet hier zakelijk niets mee. Ze helpt wel mensen, maar doet dit vrijwillig. Het is jammer dat ze niet bij mij in de buurt woont, anders had ik haar graag als mijn coach gehad. Ik had al een hele tijd niets van haar gehoord, maar ik wist zeker dat ik deze week wat van haar zou horen. Hoe ik dat wist, geen idee. Die gedachte komt dan ineens in mij op. Zij is door de jaren heen altijd al een soort ‘gids’ voor mij geweest. Nu weet ik dat levende gidsen niet bestaan, maar als ze wel zouden bestaan, zou zij er één kunnen zijn. Ik vertelde haar over mijn zoektocht naar mijn zesde zintuig en dat ik van plan ben een ervaringscursus bij een paragnost te gaan volgen. Ze gaf mij toen als tip om eerst een afspraak met de paragnost te maken voordat ik aan de cursus begin. Een goed advies, want ik heb het medium tenslotte alleen nog maar aan de telefoon gehad. Dat is dan ook de volgende stap in mijn zoektocht naar mijn zesde zintuig. Daarnaast gaf ze me nog een titel van een boek mee; ”Waarom wij naar de aarde kwamen”, van Hans Stolp. Een voorleesboek voor kinderen van 10 tot 100 jaar. In dit boek geeft  Stolp antwoorden, in eenvoudige taal. Hij schrijft over onze reis naar de aarde, onze Beschermengel en over de dood. En ook over de boodschap die wijze mannen en vrouwen hebben doorgegeven. Zij leren ons te luisteren naar de stille stem vanbinnen, die we allemaal hebben, jong en oud. Oftewel ons zesde zintuig. Dit boek sluit goed aan bij mijn zoektocht, dus daar ga ik nu naar op zoek.

Lees ook:Biografie over winnaar Het Zesde Zintuig Peter van der Hurk
Lees ook:Patty Brard is paranormaal!
Lees ook:Koningslied moet de wereld beter maken
Lees ook:Mentalist Gili brengt boek uit
Lees ook:Zesde zintuig raakt ondergesneuveld door ons verstand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>