Positief denken helpt je zesde zintuig te ontwikkelen

Om je zesde zintuig te ontwikkelen, moet je verschillende dingen kunnen. Een hele belangrijke is je open en ontvankelijk opstellen. Dat moet op zich nog te doen zijn, maar daarnaast moet je zorgen voor positieve en zuivere gedachten. Hoe doe je dat dan? Om deze vraag te beantwoorden ga ik op onderzoek uit.

Positieve gedachten, niet twijfelen, geloven in je eigenschappen en talenten. Allemaal kenmerken waar je aan moet voldoen om je zesde zintuig te ontwikkelen. Als ik dit rijtje zo achter elkaar zet, mis ik nog de kreet Tsjakka! Dit doet mij toch sterk aan de goeroe Emile Ratelband denken. Waar mensen ineens over hete kolen konden lopen en dat soort gekke dingen. Als ik mijn paranormale gave verder wil ontwikkelen, moet ik dus eerst maar eens uitzoeken hoe ik kan zorgen voor positieve en zuivere gedachten. Ik kom terecht op een yoga website met wijsheden van een hindoeïstische spirituele leider Swami Sivananda. Zo lees ik het volgende over positieve gedachten ;De geest kan vergeleken worden met de intelligente bestuurder van het lichaam-voertuig.  Het is dan belangrijk om de geest met positieve gedachten te sturen zodat het in staat is om de juiste bestemming te onderkennen en de weg te vinden die er naartoe leidt.  Positief denken ontwikkelt hogere emoties zoals moed, liefde en tevredenheid, die stap voor stap negatieve impulsen vervangen, zoals angst, boosheid, jaloezie of ongeduld. Dat is allemaal leuk, maar hoe doe je dat.  Gelukkig lees ik een stukje verder hoe ik kan leren mijn negatieve gedachten te temmen. Leer om je gedachten te temmen, te zuiveren, al je gedachten te ordenen. Vecht tegen alle negatieve gedachten en twijfels. Laat verheven gedachten je van alle kanten raken. Gedachten van depressie, mislukking, zwakte, duisternis, twijfel, angst enz. zijn negatieve gedachten. Cultiveer positieve gedachten van kracht, moed, liefde, tevredenheid en vrolijkheid. De negatieve gedachten zullen verdwijnen.  Nou ja het is het proberen waard, want als je dit kan, gaat er een wereld voor je open. Hoe dat precies zit, kun je hier verder lezen.

Lees ook:Zoek het zesde zintuig in jezelf
Lees ook:Positief denken is de weg naar liefde
Lees ook:Weg met negativiteit…
Lees ook:Positief denken door affirmaties…
Lees ook:Weg met negativiteit…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>