Mediteren; Op mijn stuit groeit een rode bloem

Wanneer je je zesde zintuig wilt ontwikkelen,is één ding erg belangrijk. Je moet ervoor open staan en geloven dat het paranormale bestaat, dus je ratio als het ware even uitzetten, want je verstand zit het open staan voor het paranormale vaak in de weg.  Daarna kun je gaan mediteren, zodat er geen negatieve energieën ronddwalen die jou waarnemingen kunnen vertroebelen. Dat is allemaal mooi gezegd, maar hoe doe je dat?

Ik ben afgelopen dinsdag met de cursus ‘mijn zesde zintuig ontwikkelen’ begonnen. Het was de eerste keer dat ik kennis maakte met Marianne Punt, het medium, wie de cursus geeft. Ik had haar alleen nog maar aan de telefoon gehad maar had bij de kennismaking er al gelijk een goed gevoel bij. Lekker nuchter figuur, totaal geen zweverig type. Tijdens de introductie werd er verteld wat we die avond gingen doen en wat we de komende sessies nog konden verwachten. Daarna gingen we aan de slag. We begonnen met een meditatie. We gingen met zijn allen op de grond zitten, sloten de ogen en haalden diep adem via de buik. Marianne vertelde ons wat we ons moesten visualiseren. Zo moesten onze gedachten gaan naar onze stuit en moesten we ons inbeelden dat er op onze stuit een bloem groeide en dat deze open ging. Deze bloem staat symbool voor de stuit ook wel de basischakra genoemd. Door op deze manier onze chakra te openen, konden we de negatieve energieën die wij die dag hadden opgevangen allemaal afvoeren. Daarna moesten we die bloem denkbeeldig aan een touw knopen en door een buis de grond in trekken. Daarna vroeg ze ons in te beelden dat er koud stromend water door ons hele lichaam stroomde. En het klinkt misschien gek, maar ik voelde het gewoon stromen en kreeg het koud. Voel het water stromen door je chakra’s, ging Marianne verder. Als laatste moesten we ons een boom visualiseren met hele mooie groene blaadjes. Kijk maar eens goed naar die boom, want die boom ben jij. En inderdaad ik zag de boom met al zijn mooie groene blaadjes maar kort daarna stak er nog steeds denkbeeldig een harde wind op waardoor alle blaadjes van de boom vielen. Adem nog maar een paar keer diep in en uit en kom dan langzaam weer terug zei Marianne. Wow wat een bijzondere beleving was dit al en dat was nog maar het begin van die sessie die dag. Ik vond het zo bijzonder dat ik het allemaal voor me kon zien, wat Marianne ons vertelde. Later vertelde Marianne dat alleen spirituele mensen dat kunnen en werd mij nogmaals bevestigd wat ik eigenlijk al wist, ik heb een bijzondere gave. Wat we verder die avond nog hebben gedaan, vertel ik in mijn volgende blog.

 

Lees ook:Op zoek naar mijn emoties in de oranje chakra
Lees ook:Nadat mijn aura schoongeklopt was, had ik energie voor twee
Lees ook:Welke bloem past het beste bij je sterrenbeeld? Deel-2
Lees ook:Stuiteren met een bal van energie
Lees ook:Ginkgo; een prachtige boom met een soms vreselijke geur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>