Wow ik kan mensen ”voelen”!

Als mensen zich beter voordoen dan dat ze zich voelen dan prik ik daar doorheen. Deze ”gave” kende ik wel van mezelf. Dat ik ook kan voelen waar mensen lichamelijk last van hebben, is echter nieuw voor mij.

Voordat ik met mijn zesde zintuigcursus begon, was het paranormale voor mij een wonderbaarlijk iets. Ik keek dan ook mijn ogen uit toen ik al tijdens de 1e sessie van de cursus energie tussen twee cursisten kon zien. Ik zag als het ware een soort rookwolkje tussen beide verschijnen. Ik kreeg echt zo’n wow gevoel en vond het wonderlijk dat ik dat kon zien. Dit gevoel had ik ook nog de tweede sessie, maar naar mate de cursus vordert begint het paranormale mij wel steeds meer eigen te worden en kom ik er langzamerhand achter waar mijn kracht ligt. Na drie sessies kan ik in ieder geval constateren dat ik heldervoelend ben. Dit werd nog eens bevestigd toen ik bij een cursist mijn handen op zijn schouders legde en ik kon voelen waar bij hem de pijn zat. In dit geval was het de emotionele pijn. Ik voelde namelijk pijn vlakbij mijn hart. Medium Marianne vroeg mij mijn hand te leggen op de plek waar ik dacht waar diegene pijn had. Toen ik dat deed gebeurde er iets heel bijzonders. Niet alleen voelde ik mijn hand gloeien op die plek, maar ik schoot vol met emoties. Als ik mijn hand nog langer op die plek had gehouden, dan was ik waarschijnlijk gaan huilen, zo sterk voelde ik zijn emoties.  Niet alleen de emotionele pijnen weet ik te voelen ook lichamelijke pijnen krijg ik door. Toen ik namelijk bij een andere cursist mijn handen op haar schouders legde, voelde ik wat haar pijnpunten waren. Ik voelde pijn in mijn nek en onderrug. En dat klopte nog ook. Vooral de pijn in haar nek kwam erg sterk door. Ik heb daarom mijn hand op haar nek gelegd en ook deze keer voelde ik iets gebeuren. Het was zelfs zo heftig dat ik het zogenaamde magnetiseren moest afbreken, want de cursist vond het niet meer fijn voelen. Nooit gedacht dat ik zulke krachten had.Morgen deel 4 van de cursus. Ik ben benieuwd wat dat allemaal weer voor moois zal gaan brengen.

Lees ook:Stuiteren met een bal van energie
Lees ook:Nadat mijn aura schoongeklopt was, had ik energie voor twee
Lees ook:Monteur ‘gered door engelen’
Lees ook:Reiki, de praktijk
Lees ook:Op zoek naar mijn emoties in de oranje chakra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>