Ik ben wie ik ben en ik mag zijn wie ik ben

Na jaren zoektocht ben ik erachter wie ik eigenlijk ben. Mijn pure IK bedoel ik dan. Nu alleen nog die puurheid terug zien vinden, want die is mij in de loop der jaren afgenomen….

Ik heb altijd al een sterk voorgevoel over iets gehad, wat ook altijd uitkwam, maar daar nooit verder bij nagedacht. Nu ik de cursus ‘mijn zesde zintuig‘ ben begonnen, kom ik steeds dichter bij mezelf en kom ik erachter waar mijn krachten liggen. Ik ben heldervoelend en voel me er heerlijk bij. Wanneer ik de ‘cursusruimte’ binnenloop, krijg ik altijd een heel fijn gevoel over me heen. Het voelt echt als thuiskomen. Hier mag ik voelen en hier mag ik zijn wie ik ben. Buiten deze ruimte heb ik dat gevoel niet altijd of zeg maar gerust bijna niet. Wel bij mensen die ervoor open staan. Gelukkig staan de meeste van mijn vriendinnen en mijn partner er wel voor open. Mijn familie probeert het ook wel, maar ik voel wel dat het niet helemaal van harte gaat. Onwetendheid speelt hierin een grote rol. Zij zijn niet zo bekend met het paranormale dus wordt het al snel eng gevonden. Niet dat ze dat zo uitspreken, maar ik voel het des te meer. Ik neem het ze ook niet kwalijk, maar ik vind het wel jammer. De kunst is nu mij hier niet door te laten be├»nvloeden en lekker genieten van waar ik mee bezig ben, maar ergens steekt het mij toch wel. Waarom kunnen ze niet gewoon blij voor me zijn en laten ze mij niet gewoon zijn wie ik ben. Tijdens de cursus heb ik te horen gekregen van mijn medecursisten dat ik een heel kleurrijk persoon ben, maar dat dat niet naar buiten komt. Dat komt best hard aan. Ik wil graag dat kleurrijke weer terugkrijgen en ga daar dan ook alles aan doen om dit terug te vinden. Een vriendin van mij had laatst het volgende geposte op Facebook; Ik ben wie ik ben en ik mag zijn wie ik ben en ik sluit mij daar volledig bij aan.

 

Lees ook:Door intuïtief kleien, schilderen en tekenen komt je leven weer in balans
Lees ook:Nadat mijn aura schoongeklopt was, had ik energie voor twee
Lees ook:Open staan voor signalen uit je omgeving
Lees ook:Stuiteren met een bal van energie
Lees ook:Door te schilderen en te tekenen kom je dichter bij jezelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>