Hoe om te gaan met edelstenen…

Hou je van edelstenen en weet je er weinig van af, volg dan een keer een cursus ‘Edelstenen’.  De meeste cursussen zijn zeer geschikt voor mensen die meer weer willen weten over de werking van edelstenen. Tijdens een aantal bijeenkomsten leer je hoe om te gaan met deze stenen.

Spiritueel aangelegd of niet, een cursus kan heel interessant zijn als je bijvoorbeeld meer wilt weten hoe je edelstenen het beste kunt schoonmaken voor gebruik of weer kunt opladen. Natuurlijk is veel van deze informatie terug te vinden op internet,  maar het kan juist ook heel leerzaam zijn om samen met medecursisten de mogelijkheden van  het gebruik van deze stenen te ontdekken. Zo kan het soms best moeilijk zijn om de juiste edelsteen voor jezelf te kiezen. Vaak leer je in een cursus waar je wel of niet op moet letten. Welke steen wel of juist niet bij je past.  Eerder al schreef ik over chakra’s en aura’s. Het is heel goed mogelijk dat je ook op dit vlak adviezen krijgt over welke steen waar goed voor is bijvoorbeeld om bepaalde blokkades op te heffen of om evenwicht/balans terug te brengen in je leven.

Elke cursus is weer anders. Een vriendin van mij volgde vorig jaar een cursus ‘Edelstenen’ waarbij ze ook meditatieoefeningen kreeg en in de lessen edelstenen werden gebruikt. Wat mij vooral erg aanspreekt, is hoe je het beste het energieveld van een steen kunt voelen. Uit ervaring weet ik dat het eerste contact, hoe een steen aanvoelt in je hand, erg belangrijk is. Het is mooi om te zien hoeveel mensen in edelstenen zijn geïnteresseerd en meer over de mogelijkheden ervan willen weten. Ik denk dat veel mensen onbewust wel aanvoelen wat stenen uitstralen. Edelstenen passen dan ook perfect in  deze  tijd van vele veranderingen.

Lees ook:Soms duurt het even eer een steen gaat werken…
Lees ook:Verzorg je edelstenen op tijd…..
Lees ook:Edelstenen, ze blijven mij mateloos boeien…
Lees ook:Lief zijn voor edelstenen
Lees ook:Soms raak je een edelsteen kwijt…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>