Loop mee met de Geluksroute

Eigenlijk ben ik niet van het commerciële  of alles wat er na riekt, maar wat ik echt een aanrader vind, is de Geluksroute. Zo kun je in Eindhoven over een kleine twee weken, op zaterdag 14 en zondag 15 juni deelnemen aan de tweede editie van de GeluksRoute040. Eindhoven staat het hele weekend in het teken van het delen van geluk.

De eerste editie van de Geluksroute was in Leiden, in 2012. Omdat het publiek erg enthousiast was, is het initiatief voortgezet en worden steeds meer Geluksroutes georganiseerd. In 2013 waren er 4 Geluksroutes (Haarlem, Eindhoven, Leiden en Amsterdam Oost) en in 2014 in waren er al routes in Haarlem en Gouda. Vorig jaar was het al succesvol en ook dit jaar proberen de organisatoren ‘geluk’ te delen met anderen. Want zoals op hun site te lezen valt: geluk delen is het nieuwe gelukkig zijn. Alles gebeurt rondom de diverse Gelukspunten. Op deze GeluksPunten treffen GeluksBrengers en GeluksPlukkers elkaar. Geluk zit overal en in alles. Als je het maar ziet. Een kopje koffie en een praatje, een creatieve uitspatting, je passie voor muziek delen of… noem maar op! Geluk kent natuurlijk geen kaders. Delen is de essentie. Want delen is het nieuwe hebben.

De GeluksRoute is geboren in het hart van Marike van IJsel. Vanuit een verlangen van geluk delen dat tot vermenigvuldigen leidt. Een ongedwongen uitwisseling die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. “Kijk wat er gebeurt als je geeft vanuit je hart”, zegt Marike. “De filmpjes en foto’s van vorig jaar: de contacten met GeluksBrengers, mensen aan elkaar verbinden. Daar worden wij in de aanloop naar het weekend al blij van. En gelukkig. Het inspireert, is laagdrempelig, vergroot het gevoel van Samen Leven.” Na Eindhoven zijn er nog heel wat andere Geluksroutes te lopen. Kijk voor meer informatie op www.geluksroute.nu.

Lees ook:Inspirerende ontmoetingen op Geluksroute Eindhoven…
Lees ook:Geluksroute in Eindhoven…
Lees ook:Tweede editie Geluksroute Rotterdam…
Lees ook:Geluksroute Eindhoven; een ongedwongen uitwisseling van geluk…
Lees ook:Geluksroute Utrecht; geluk delen brengt altijd meer geluk teweeg…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>