Een andere aanpak via de MIR-methode

Ik ben heel nieuwsgierig of er mensen zijn die ervaringen hebben met de MIR-Methode. Volgens www. Mirmethode.nl gaat het hier om een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst dan ook iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Het zou hier om relatief, eenvoudig uit te voeren handeling gaan, die tweemaal daags uitgevoerd moet worden. De MIR-Methode kost je niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Je werkt met negen zinnen die je tezamen met een aai over je hand uitspreekt. Waarom aaien over je hand?  Op je hand zouden enorm veel huidzenuwen zitten. Door de huidzenuwen samen met de teksten te zeggen, vindt er lichamelijk en emotioneel een ‘reset’ plaats.  Zelf heb ik via via een kaartje gekregen met de negen zinnen, maar op de site is ook een instructiefilm te vinden hoe je deze methode kunt gebruiken.

Mireille: “Het is voor mij een groot geluksgevoel dat ik een methode heb kunnen ontwikkelen waarmee mensen volledig zelfstandig het zelfhelend vermogen van hun lichaam kunnen activeren.” Wat je moet doen bij de MIR-Mehode is 2x daags over je hand wrijven en tijdens dat wrijven alle 9 de aandachtspunten opnoemen. Elk punt 3x achter elkaar. Binnen 4 weken zou dit resultaat op moeten leveren. Negen stappen van de MIR-Methode zijn: Stap 1. Zuurgraad optimaliseren. Stap 2. Detox alle toxische belasting. Stap 3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen. Stap 4. Meridianen zuiveren. Stap 5. Alle tekorten aanvullen. Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen. Stap 7. Basisbehoeften aanvullen. Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren. Stap 9. Missie verduidelijken.

Lees ook:De Presence 4 Life-methode; innerlijke rust binnen enkele secondes
Lees ook:Herschreven editie van Touch for Health…
Lees ook:EFT; een methode die je heel je leven bij je draagt…
Lees ook:Richard Gordon: Bewust zijn van materie…
Lees ook:Over helen en overdraagbare energie…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>