Paraview, de paranormale beurs van Utrecht

Op zaterdag 21 en zondag 22 juni zal in Sports & Businesscampus de Vechtsebanen de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de Sieradenbeurs aanwezig. De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs.

Paraview: Een ontmoeting met jezelf. Kom eens langs op de beurs voor een privéconsult met betrekking op werk, relaties, liefde of overledenen, een karakterbeschrijvende handlijnanalyse, een astrologie uitdraai, een groepslezing over diverse spirituele onderwerpen, informatie over workshops, een energetische healing of verwen jezelf met een leuk spiritueel cadeau zoals edelstenen, boeken, inzichtkaarten, cd’s, beelden, schilderijen, sieraden of een aurafoto. Op de site paraview.nl kun je er meer overlezen. Eerder scheef ik al dat het een prima manier is om zo in één keer in contact te komen met allerlei onderwerpen die met spiritualiteit te maken hebben. Voor mij zijn deze beurzen een ‘feest van herkenning’. Je leert er niet alleen een heleboel bij, maar ontmoet vaak de meest bijzondere mensen. Dan heb ik het nog niet eens over de standhouders.

Je komt dus op zeer toegankelijke manier in contact met een grote groep mensen die zich op spiritueel vlak zich bezighouden. Je kunt kennismaken met hun visie, ervaren wat een behandeling inhoudt, wat  hun werkwijze is, wat het kost en hoe je kunt contact met hem/haar opnemen. Het is de plek om er achter te komen wat wel en wat niet bij je past. Voor mij zijn dit soort beurzen de plek om in contact te komen met je eigen spiritualiteit. Mocht Utrecht te ver zijn, hou dan de uitgaansagenda bij jouw in de buurt in de gaten.

Lees ook:Paraview beursagenda
Lees ook:Paraview Beurzen met de Pasen
Lees ook:Paraview beurs in Willem II stadion Tilburg
Lees ook:Beursagenda Oktober 2009 Paraview
Lees ook:Paraview in Borchland Golf in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>