Er hangt veel negativiteit in onze huizen

Het kan zomaar dat er dingen in ons huis gebeuren waar we eigenlijk geen verklaring voor hebben. Er wordt dan lacherig gezegd dat het er ’spookt’. De oorzaak loopt vaak uiteen van entiteiten die niet zijn over gegaan tot zwarte magie en negatieve energieën van ons zelf.

Uit onderzoek is gebleken dat in veel huizen een negatieve lading hangt. Deze negatieve energieën kunnen door allerlei redenen worden veroorzaakt, zoals: door de bewoners die in deze huizen wonen, door spirituele handelingen die ze uitoefenen en door het verkeerd uitoefenen (bewust of onbewust) van bepaalde handelingen. Het psychologische profiel van de bewoner van het huis, maar ook voor welke doeleinden het huis wordt gebruikt. Zo ben ik ooit in een woning geweest waar mijn haren recht overeind gingen staan. Later bleek de bewoner zich met zwarte magie bezig te houden wat natuurlijk veel verklaarde. Daarnaast kun je ook nog kijken hoe het huis er bij staat, de constructie ervan, maar ook op welke grond het huis is gebouwd. En net zo belangrijk is misschien wel de omgeving van de woning.

De meeste mensen weten niet dat als je huis spiritueel wordt gereinigd je beter gaat voelen. Er hangt een veel aangenamere sfeer, maar ook kun je weer gaan werken aan je eigen persoonlijke groei. Kortom het gaat weer (positief) stromen in je huis. Dat kan op alles en iedereen zijn uitwerking hebben. Ook bedrijven kunnen er hun vruchten van plukken. Kortom er kan heel veel op persoonlijk,  maar ook op zakelijk vlak veranderen als je woning en/of zakenpand spiritueel wordt gereinigd. Gisteren stond de vader van mijn dochter aan de deur. Niet eens met kwade bedoelingen. Toch heeft hij zoveel negativiteit om zich heen hangen dat ik er gelijk (negatief) door werd beïnvloed in mijn doen en laten. Het kost vervolgens veel energie om zijn negatieve lading weer weg te werken.

Lees ook:Negatieve energie en een glas…
Lees ook:Blauwe Oog
Lees ook:Mijn kind kan niet slapen
Lees ook:Struikelstenen; een stukje positiviteit voor een mensenleven
Lees ook:Scherm je af voor negativiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>