Het boek met alle antwoorden

Soms loop je met vragen rond waar je niet direct het antwoord op weet. Daarvoor kun je al enige tijd terecht in het ‘Boek met alle antwoorden’ van Carol Bolt.  Het boek is verkrijgbaar in diverse formaten en ook als app.

Het boek geeft antwoord op al je vragen. Er is zelfs een klein formaat die je zo in je zak kunt meenemen. Handig als je op reis gaat en graag een ‘raadgever’ wilt meenemen. Je kunt het boek een beetje vergelijken met orakels en engelenkaarten omdat je ook hier antwoord krijgt op al je levensvraagstukken. Een voordeel is dat je niet veel handelingen hoeft te verrichten, maar gelijk aan de slag kunt gaan. Het boek werkt heel simpel.  Je stelt jezelf een vraag en opent het boek. Daar vind je vervolgens het antwoord. Het moet wel een methode zijn die bij je past.

Nieuwsgierig hoe het boek werkt?  Leg het boek gesloten voor je neer. Concentreer je vervolgens 10 tot 15 seconden op dat waar je graag een antwoord op wilt hebben. Stel een (open) vraag waar je alleen met ‘ja’ of ‘nee’ op kunt antwoorden. En stel één vraag tegelijk.  Een goed voorbeeld kan zijn: “Is deze vacature iets voor mij?” Leg je hand op het boek en stel de vraag. Dat mag hardop, zachtjes of in je hoofd. Strijk je met de vingers van de andere hand van onder naar boven langs de zijkant van de bladzijden. Op een gegeven moment weet je dat het moment er is om het boek te openen. En voilà het antwoord ligt voor je. Heb je nog meer vragen? Begin weer van voren af aan met het stellen van vragen. Net zolang tot je antwoord hebt op al je vragen.

Lees ook:Pendelen; een oude manier om antwoorden te krijgen…
Lees ook:Pendelen en blokkeren…
Lees ook:Wie wil er een inzichtkaart…
Lees ook:Tip van deze week
Lees ook:Zoek je antwoord in een orakelboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>