Helder ruikend; ik ruik geuren

Een onderwerp waar ik maar weinig van af weet,  is helder ruikend ofwel iets ruiken waarvan de ander dat niet ruikt. Waar de energie van wat er wordt geroken vandaan komt, is niet altijd duidelijk. Het kan van het lichaam of een deel van het lichaam komen. Maar ook van andere dingen. Van alles eigenlijk want alles straalt energie uit.

Soms kan het een geur uit het ‘verleden’ zijn. Zodra je deze geur ruikt, komt er heel duidelijk een herinnering naar boven. Deze is vaak gekoppeld aan een emotie. Het kan ook zijn dat je op een bepaalde plek bent en kunt ruiken wat er in het verre verleden heeft plaatsgevonden. Zelf ruik ik spontaan geuren. Meestal ’s nachts als ik in bed lig. Ze lijken van beneden naar boven te dwarrelen. Of dit ook te maken heeft met helder ruiken, durf ik niet te zeggen. Mijn dochter heeft meerdere ‘gaven’. Zo kan ze als ze aan een voorwerp ruikt, weten van wie het is. Wel weet ik dat mensen  die helder ruiken vaak een groot telepathisch vermogen in zich hebben. Ik zelf vind het erg moeilijk om een connectie te maken tussen de geur en de situatie als ik iets ruik.

In eerste instantie zal je geuren ruiken die je op weg helpen ervan gebruik te maken in jouw eigen leven. Veel verder als dat lijk ik niet te komen. Zo blijkt dat je altijd eerst geuren ruikt die iets met jou persoonlijk situatie te maken hebben gehad. Dit om geuren te leren herkennen. Later komen er geuren bij, waar jezelf je intuïtie en oplettendheid voor moet gebruiken om linken te leggen. Geuren roepen ook emoties op en aan de hand daarvan kan je bepaalde indrukken krijgen. Bij mij voert de geur van sigaretten en koffie de boventoon. Misschien goed om een keer op te concentreren als ik niet slapen kan.


Lees ook:Ruik jij ook wel eens een geur die je niet kan plaatsen…
Lees ook:Gaat het vannacht nog spoken?
Lees ook:Kiezen van wierook
Lees ook:Gelukkig worden van bepaalde geuren
Lees ook:Maak je eigen geurblokjes voor de Kerst

1 Reacties // Reageer

One thought on “Helder ruikend; ik ruik geuren

  1. annette

    ik ruik de laatste twee dagen lijm maar weet de spirituele betekenis niet hiervan .. wie wel ? wie kan me helpen
    mvg, Annette Blyaert

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>