Telepathie; meer dan het lezen van gedachtes

Telepathie is het invallen van denkbeelden die uit een vreemd bewustzijn komen. Dit berust waarschijnlijk op de onderlinge samenhang tussen het bewustzijn van mensen.

Op www.mens-en en gezondheidinfo.nu valt over dit interessante onderwerp onder meer het volgende te lezen: Zijn er mensen die dankzij bijzondere gaven psychische en geestelijke processen in een andere persoon kunnen waarnemen? Die gedachten kunnen lezen en zelfs kunnen overdragen, die ‘ver voelen’? Die een gave bezitten die door Frederick W.H. Myers (1843-1901), stichter van de Londonse Society for Psychical Research, in 1882 als eerste telepathie werd genoemd? Telepathie is het bekendste verschijnsel van de parapsychologie, en tegelijk een van de grootste mysteries van het menselijk leven.

De meeste mensen zijn vergeten om middels deze manier (telepathie) te communiceren. Dieren kunnen dat wel. Telepathie is namelijk een vorm van communicatie zonder gebruik te maken van fysieke mogelijkheden zoals praten en schrijven. Ook gevoelens kunnen op deze manier worden waargenomen en overgedragen. De twee (of meer) personen die contact met elkaar hebben, hoeven geen oogcontact te hebben of hoeven zelfs niet in dezelfde ruimte te zijn. Telepathie is in de parapsychologie wetenschappelijk onderzocht en daar wel waargenomen en aangetoond, maar nog nooit voldoende bewezen voor de wetenschap. Iedereen kan het leren. Tijdens de vele workshops die op dit gebied worden gehouden, gaat men er van uit dat telepathie een natuurlijke gave van de mens is. Vaak gaat het bij  workshops om telepathie met dieren. Iedereen heeft er wel eens ervaring mee gehad op de ene of andere manier. Al was het alleen maar om aan te voelen wat de ander gaat zeggen of doen. Tijdens deze workshops wordt er gebruik gemaakt van visualisatie om de verbinding met het dier te leggen en kun je leren om gemoedstoestanden of karakter trekken van het dier aan te voelen. Via beelden of gevoelens leer je om te communiceren met het dier. Een zeer bijzondere ervaring.

Lees ook:Cyberseks via telepathie
Lees ook:Dromen zijn voorspelbaar
Lees ook:Healing voor mens en dier
Lees ook:Je spiritualiteit verder ontwikkelen door middel van creativiteit
Lees ook:Stichting Alana laat nieuwetijdskinderen zichzelf zijn

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Telepathie; meer dan het lezen van gedachtes

 1. Dikke neger

  Dab op die kkr teelepathie man *Dab*

    /   Reply  / 
  1. 123

   Volwassen

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>