Meet paranormale activiteiten met een K2 meter

Nu mijn dochter een paar dagen van huis is, heb ik weer eens tijd om ook ’s nachts naar tv-programma’s te kijken. Zo keek ik  afgelopen zaterdag voor het eerst naar ‘Ghost Lab’ op TLC waarin Brad en Barry Klinge op zoek gingen naar vermeende paranormale activiteiten in een oude antiekzaak en een gebouw met een rijke historie.

Tijdens hun onderzoeken maakten ze gebruik van een K2 meter. Wel over gehoord, maar weinig over gelezen. Dankzij www.ghin.nl weet ik nu dat een K2 meter wordt gebruikt tijdens een onderzoek om met een entiteit te communiceren. De meter bevat een aantal LED lampjes die oplichten zodra een entiteit in de buurt van de K2 meter komt. Door de aanwezigheid van een entiteit aangetoond door de K2 meter worden dan ja/nee vragen gesteld. De entiteit kan doormidden van het laten oplichten van de LED lampjes zo een antwoord geven. Dit apparaat is een van de meest gebuikte ‘ghost hunt’ tool over de hele wereld.

Een K2 meter wordt ook wel eens een EMF meter genoemd. Het voordeel van dit apparaat is dat, naast de analoge meter, er ook geluid en lampjes af gaan als er een verandering plaatsvindt. Je hoeft dus niet je omgeving uit het oog te verliezen en kan toch je meter in de gaten houden. Het is een licht apparaatje en past zo in één van je zakken of jas. Ook de kosten zijn laag, als je goed zoekt ben je ongeveer 30 euro kwijt. Dit apparaatje wordt door veel paranormale onderzoekers gebruikt vanwege zijn simpele werking met geluid en licht. Een aanrader voor elke beginnende en gevorderde Ghost Hunters. Mijn vraag is: wie-o-wie heeft ervaring met deze apparatuur of is het typisch iets Amerikaans? Ik ben erg nieuwsgierig naar verhalen van anderen.

 

Lees ook:Man beweert bewijs te hebben dat het hiernamaals bestaat
Lees ook:Man heeft via een apparaatje contact met zijn overleden dochter
Lees ook:Zijn wij mensen intelligent…
Lees ook:Wie heeft er ervaring met automatisch schrift…
Lees ook:Ghost Hunting School in Nederland

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Meet paranormale activiteiten met een K2 meter

 1. Paul

  Waar kan ik een k-2 meter kopen ?

    /   Reply  / 
 2. Suzanne Grijpink Auteur

  Je zou een keer de mensen van de Ghost Hunt Informatie Nederland kunnen benaderen voor goede informatie hieover. Zie hun website:
  http://www.ghin.nl. Succes.

    /   Reply  / 
 3. Paul Stolwijk

  Dank je wel Suzanne. Ik heb de door jou genoemde website op google gezien maar ik wist niet of deze site “safe” was. Nu weet ik wel.Ik zal deze site bezoeken. Bedankt voor de tip !

  H. groet.

    /   Reply  / 
 4. Suzanne Grijpink Auteur

  Heb je al gekeken op de site die ik hier onder noemde???

    /   Reply  / 
 5. thomas

  ik heb ook gekocht maar ga niet aan ze werkt niet denk ik

    /   Reply  / 
 6. Ernst

  Ik ben sinds 08FEB18 in het bezit van de K-II-meter, zwarte uitvoering. Ik heb het apparaat besteld bij Amazon (USD 59,90 / EUR 48,72). Wat over de EMF-meter gezegd wordt, klopt. Ik heb inmiddels op twee locaties waar ik paranormale activiteit vermoedde, ‘bevestiging’ gekregen. Er gingen op mijn verzoek drie tot vier ledjes branden. Ik kon beïnvloeding door apparaten in de omgeving uitsluiten. Het werkt dus.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>