Bezoek krijgen van een geest

Soms heb ik het gevoel  dat ik word achtervolgd. Als ik achterom kijk, zie ik niets. Toch voel ik duidelijk iets. Doorgaans zullen ‘zielen’ niet zo snel mensen achtervolgen. Vaak zijn ze erg trouw aan een bepaalde plek en blijven daar ook wonen.

Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat er in jouw huis een geest woont. Ook is het heel goed mogelijk dat je de ziel niet eens opmerkt. Dus geen reden om bang te zijn. Een geest kan een huis uitkiezen omdat het daar is gestorven of omdat het een prettige plek voor degene was. Niets aan de hand. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld familieleden of goede vrienden. Het kan zomaar voorkomen dat zo’n geest wel  jouw huis een bezoekje brengt. Je kunt op allerlei plaatsen en manieren in contact komen met geesten. Zo weet ik dat in het huis van mijn moeder een vrouw woont en dat ons huis ook regelmatig wordt bezocht door diverse overleden personen. Op andere plekken heb ik het minder. Vaak komt dat doordat mijn aandacht te veel wordt opgeslokt door andere bezigheden en ik mij er niet voor openstel.

Wat ik wel heel erg intrigerend vind, is dat zielen ook aan objecten kunnen vastzitten. Vaak gaat het hierbij om oude, antieke meubelen. Dat kan natuurlijk van alles zijn, maar heel vaak is het bijvoorbeeld een stoel waar hij of haar graag inzat. Op tv zie je regelmatig in programma’s dit onderwerp de revue passeren.  Meestal gaat het dan om handelaren in antiek die beweren van alles te horen en te zien. Soms begint een object te bewegen of maakt geluid.  Of dat te maken heeft omdat er een geest in het desbetreffende object huist, weet ik niet, maar het zou zomaar mogelijk kunnen zijn. Dat maakt het onderwerp extra spannend.

Lees ook:Gelukkig is ze daar opeens weer
Lees ook:E-boek over ‘Engel Feng Shui van Heike Amlow…
Lees ook:Mijn kat ziet geesten…
Lees ook:Kinderen die geesten zien…
Lees ook:Creëer je eigen persoonlijke altaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>