Zeezout en kerrie houden negativiteit buiten

Na een korte break van een week weet ik weer hoe het voelt om je niet druk te hoeven maken over wat er allemaal gebeurd in onze straat. We zijn allebei goed uitgewaaid en hebben er weer zin in. De negativiteit die er nog hing, is weg en er stroomt weer positieve energie. Het voordeel is dat ons huis zich daardoor oplaadt en fijne energie teruggeeft.

Enkele bewoners bij mij in de straat/buurt zorgen ervoor dat de energie in ons huis soms verstoord raakt. Sommige negatieve energie neem ik zelf mee of dringen door de ramen en deur naar binnen waardoor er een sfeer ontstaat die zwaar, vermoeiend en ontmoedigend is. Om dat te voorkomen, reinig ik mijn huis met witte salie en staan er speciale planten voor in mijn tuin.

Voor ik met salie begin, zet ik eerst overal in het huis een schaaltje met zout en water neer. Het liefst pure zeezout. Ik maak er een combinatie van fifity/fifty van. Probeer de schaaltjes zo neer te zetten zodat ze diagonaal tegen over elkaar staan. Hierdoor trekt het zout het water, dat verdampt, aan.  Het voordeel van deze manier van werken, is dat een deel van de negativiteit in een kamer al wordt opgelost. Gooi het zout en water na afloop weg. Je kunt ook engelwortel of kerriepoeder gebruiken om je huis te reinigen. Zet thee van de engelwortel of kerriepoeder. Giet daarna in elke hoek van je huis en de deuropening wat van dit goedje. Hierdoor zorg je ervoor dat kwade en negatieve energie niet naar binnen kan komen. Ik weet dus wat ik komende week in huis moet halen, mocht het hier weer mis gaan in de straat.

Lees ook:Zout kan voor veel doeleinden worden gebruikt…
Lees ook:Reinig je huis met salie
Lees ook:Sluit het jaar goed af…
Lees ook:Laat negativiteit de overhand niet nemen…
Lees ook:Scherm je af voor negativiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>