Raadpleeg eens een dierenmedium

Soms vertoont je hond of je kat een bepaald gedrag waarvan de oorzaak niet is te achterhalen. Dat kan erg vervelend zijn. Voor baas en dier. Misschien kan een bezoek aan een dierenmedium dan uitkomst bieden. Deze mensen worden ook wel eens dierenfluisteraars genoemd.

Natuurlijk is het  aan te raden om met klachten altijd eerst een bezoekje te brengen aan de dierenarts, maar soms kan een combinatie versterkend werken. Zo ben ik bijvoorbeeld ooit, na een bezoek aan dierenarts, ook naar een dierenmedium geweest. Mijn kat had geen medische klachten, maar vertoonde wel een bepaald gedrag. Een dierenmedium gaat anders te werk.

Door op paranormale wijze in contact te komen met de ‘psyche’ van het dier, kan de oorzaak van de klachten worden gevonden. Een dierenmedium kan vervolgens deze klachten op een heldere wijze onder woorden brengen. Het voordeel is dat je meestal niet met je dier er heen hoeft. Een foto is vaak al voldoende. In mijn geval bleek dat mijn kater erg onzeker was en daardoor overal plaste. Met het advies van de dierenmedium kon ik het probleem terugbrengen tot bijna nihil. Je kunt je dier ook een healing laten ondergaan. Dit gebeurt via een handoplegging waardoor er een energetische verbinding tussen mens en het dier ontstaat. Een dierenmedium werkt met heel het lichaam en niet alleen op één bepaalde plek. Zo kan hij of zij er achter komen wat de oorzaak is en waar het echte probleem ligt. De helende energie die uit de handen komen van deze mensen, worden door dieren als heel prettig ervaren. Een goede dierenmedium weet op een gegeven moment precies op welke plek hij moet zijn. Soms ligt de oorzaak in het (verre) verleden. Als je als baasje dit weet, kun je het probleem aanpakken en kun je gaan werken aan een mogelijke oplossing.

Lees ook:Dierentolk:iedereen kan leren praten met zijn dier
Lees ook:Edelstenen en dieren; een mooie combinatie
Lees ook:Welk dier past bij jou?
Lees ook:Bestudeer eens je kat voor al je levensvragen
Lees ook:Waarom kom ik altijd hetzelfde dier tegen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>