Ook bij het tweede kind ging het mis

Soms als ik het met mensen over paranormale zaken heb, komen ze met allerlei verhalen aan. Zo vertelde de moeder, tijdens het sporten, dat ze een vriendin had met een wel heel ‘nare’ kinderkamer.

“Een vriendin van mij vertelde mij jaren geleden dat haar dochtertje vooral ’s avonds enorm veel huilde als ze in haar bedje lag. Overdag was er niets aan de hand, maar als ze naar bed moest, ging het mis. Voor die tijd was ik nooit op het kamertje geweest. Omdat ze een vrij groot huis hadden, gaf ik haar de raad het kindje in een andere kamer te leggen. Daarmee was het probleem opgelost. Tot kindje twee zich aandiende. Ondanks dat het kamertje opnieuw was geschilderd, wilde ook dit kindje  er ’s avonds niet slapen. Dat uitte zich vooral in enorme huilbuien.  Mijn dochter was inmiddels bevriend geraakt met de oudste dochter en als ik haar wel eens boven ging ophalen en langs het kamertje kwam, bekroop mij altijd een vervelend gevoel. De moeder in kwestie had nergens last van en voelde niets.”

“Na overleg werd er een oud mannetje ingeschakeld die verstand had van ‘wichelroede’. Al bij zijn eerste schrede in het huis werd hij wit om de neus en kreeg hij te horen dat hij vooral niet naar boven mocht komen.  In het huis woonde ooit een gezin waarbij een kind om het leven is gekomen. Niemand is er ooit achter gekomen wat er precies is gebeurd. Zo word er beweerd dat het kind niet door ongeluk is overleden. De man heeft zijn werk gedaan en de twee kinderen hebben een andere kamer gekregen. Wat er precies in dat huis gaande was, is moeilijk te achterhalen, maar soms zijn energieën die ergens hangen niet oké en is het goed om er een derde bij te halen.

Lees ook:Het huilende meisje op de steen
Lees ook:Er past iemand op mijn huis als ik weg ben
Lees ook:Mediamieke ervaringen hoe ga je ermee om?
Lees ook:Mijn kat ziet geesten…
Lees ook:Spookhuis drijft mensen de dood in…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>