Oefening om je aura te zuiveren

Ben jij overgevoelig? Heb je last van de emoties of de spanning van  je omgeving? Ben je uitgeblust (op) en zou je het liefst je willen terugtrekken? Grote kans dat je aura is vervuild en klaar is voor een grote schoonmaak. Natuurlijk zijn er talloze cd’s in de handel, maar op internet vond ik ook een oefening om je aura te zuiveren.

Je aura is het energieveld buiten het lichaam waarin allerlei indrukken en energieën van anderen liggen opgeslagen. Het is dan ook heel logisch dat er zich soms energieën in je aura bevinden die je als ‘niet prettig’ ervaart. De volgende oefening kan je helpen om je aura te ‘zuiveren’. Zoek een plekje op waarvan je zeker weet dat je niet wordt gestort. Maak voor dat je begint je hoofd leeg. Beging ontspannen de oefening.  Ga staan en buig iets door je knieën zodat je knieën niet op slot staan. Probeer je voor te stellen dat je onder de douche staat. Sluit je ogen en visualiseer dat er vanuit deze douche heerlijk, warm reinigend water stroomt op je hoofd, langs je hele lichaam (voor- zij- achterkant) naar beneden. Voel hoe alles wat niet bij je hoort door het putje de grond (aarde) instroomt. Als je voelt dat je  bent opgeknapt, kun je stoppen met douchen, de ogen openen en de benen strekken.

Je energieveld heeft een heel belangrijke functie. Niet iedereen ziet dat en schenkt er soms weinig aandacht aan. Jammer, zeker als je weet dat veel dingen zoals je welzijn, gezondheid en je emotionele en geestelijke toestand nauw samen hangen met de staat van deze aura. Het is dus heel goed om zo nu en dan je aura schoon te reinigen waardoor negatieve gedachten energieën  uit je aura verdwijnen.

Lees ook:Het is bijna voorjaar; tijd om je aura schoon te maken…
Lees ook:Aura sluiten doormiddel van gedachten
Lees ook:Hoe leer je om aura’s te zien…
Lees ook:Hoe bescherm ik mijn aura?
Lees ook:Iedereen kan aura’s zien en voelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>