‘Er staat iemand achter mij’

Mijn vriendin denkt dat ze geesten kan voelen want als ze door haar huis loopt, en alle ramen zijn dicht, voelt ze soms een koude wind en krijgt ze spontaan koude rillingen.

Sinds enkele maanden woont deze vriendin in een nieuwe koopwoning. Zij is overigens niet iemand die gauw zou zeggen ‘dingen’ te voelen. Al heel lang weet ik van haar dat ze eigenlijk niets van paranormale zaken wilt weten. Toch geeft ze schoorvoetend toe iets te voelen wat ze niet kan verklaren. Zo zegt ze sinds een paar maanden de aanwezigheid van iemand te voelen. Alsof er een persoon achter haar staat. Het sterkste voelt ze het op haar slaapkamer. Ook geeft ze aan dat het niet om een kind, maar een volwassen gaat.

Van de vorige bewoners is weinig bekend. Zo ver ze weet, is er niets bijzonders in het huis gebeurd. Omdat het voor haar de eerste ervaring is met het ‘voelen van’ is ze onzeker. Slapen durft ze alleen als haar man er is. Het is niet dat ze de persoon in kwestie ziet, alleen voelt. Het bezorgt haar de ‘creeps’ ondanks dat ze ook weer weet dat hij of zij er niet is om haar kwaad te doen. Zelf heb ik gelukkig geen last van ‘vervelende’ geesten. Het is wel zo dat geesten soms de sfeer  kunnen beïnvloeden. Dat wil echte niet zeggen dat het altijd negatief hoeft te zijn. Ook hoeft het niet perse om een familielid en/of vrienden te gaan. Geesten proberen vaak op deze manier een boodschap door te geven of daardoor juist extra kracht te sturen. Ik heb haar dan ook gezegd niet bang te zijn en desnoods hulp in te schakelen van iemand die hier wel raad mee weet.

Lees ook:Gelukkig is ze daar opeens weer
Lees ook:Een geest in huis
Lees ook:Mijn kind ziet geesten!
Lees ook:Er past iemand op mijn huis als ik weg ben
Lees ook:Een paranormale gave hebben, kan erg lastig zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>