Las eens een lummel-moment in….

‘Handboek voor klein geluk’ is een boek dat eigenlijk bestemd is voor alle vrouwen die af en toe behoefte hebben aan inspiratie. Waarom? Volgens de schrijfsters hebben vrouwen het er maar druk mee. Ze regelen, zorgen, koken, ruimen op, werken en voeden kinderen op. Daar kun je soms moe van worden en er is niet altijd iemand voorhanden die voor jou zorgt.

Aan  de hand van een lijst met verschillende behoeftes kun je in dit boek recepten opzoeken om zelf klein geluk te brengen in je leven. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan: vrijheid, rust, energie of natuur. Zoek en vind suggesties over bijvoorbeeld een eigen plek inrichten, smartlappen schrijven, herfst in huis halen, klank geven, met aandacht aanraken of zwerven aan zee. De aanwijzingen helpen je stap voor stap om het kleine geluk terug in je leven te brengen, op een hele simpele manier die vaak vrijwel niets kost. Verder lees je regelmatig hoe de auteurs de recepten zelf toepassen.

Wat dacht je van Schaamteloos lummelen? Lummelen kan altijd en overal. Heb je ook wel eens last van stemmen in je hoofd die je opleggen dat je van alles moet? Soms moet je ook bepaalde dingen doen, maar zeker niet altijd.  Las eens een ‘lummel-moment’ in. Gewoon tussen de bedrijven door. Hoe je begint? Begin eens met spijbelen van datgene wat je nu zou moeten doen.  Gewoon door even niets te doen. Voel je je ongemakkelijk? Dan zit je goed. Het is een kwestie van oefenen, oefenen en nog eens oefenen.  Als je maar vaak genoeg een lummel-moment inlast, merk je vanzelf  dat je een tevreden gevoel in je buik krijgt. Misschien wel een lach om je lippen en een loom, heerlijk gevoel in je lijf. Ervaar je dat? Dan zit je goed. Handboek voor klein geluk is uitgegeven door uitgeverij BBNC in Amersfoort. Prijs  €14,95.

Lees ook:‘Klein geluk voor de mantelzorger’ binnenkort verkrijgbaar…
Lees ook:Maak kennis met je beschermengel…
Lees ook:Wat als je pendel niet wil…
Lees ook:Heb jij ook gelukssymbolen in huis hangen…
Lees ook:Geluk in een klein flesje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>