Beschermengelen laten van zich horen

Mijn dochter heeft er wel wat mee; engelenroepers, maar heeft er geen. Deze bijzondere engelenroepers (sieraad) brengen je in contact met je beschermengel. Elke hanger kan worden geopend zodat er een klankbolletje in geplaatst kan worden. Als het bolletje rinkelt, heb je contact met je beschermengel. De klankbolletjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en elke kleur heeft zijn eigen betekenis.

Beschermengelen zijn er om ons te beschermen en helpen om ons ‘pad’ te bewandelen. Soms is dat pad gemakkelijk en dan weer moeilijker te herkennen. In het laatste geval maken we de meeste groei door. Engelen zijn altijd en overal om ons heen. Er wordt weleens gezegd dat elk mens twee beschermengelen bij zich heeft. Eigenlijk maakt het niet uit  of  je hier iets van voelt of iets van merkt.

Beschermengelen komen over het algemeen heel neutraal door. Meestal heb je niet eens door dat ze er zijn. Ze laten op verschillende momenten in ons leven van zich horen. Hieronder twee voorbeelden. Als we voor een belangrijke keuze staan, kunnen ze er opeens zijn om ons te steunen om de juiste richting te kiezen. Vaak gebeurt dit op een  heel vriendelijke en zachte manier door het geven van boodschappen. Daar hoef je niets voor te doen, maar diep van binnen voel en hoor je een stemmetje dat jou waarschuwt en  jou misschien wel iets totaal iets anders verteld. Misschien heb je wel eens het gevoel dat er iets niet klopt als je een bepaalde kant op wilt gaan, hoewel dat wel voor de hand ligt. Dat zijn je beschermengelen. Je hebt ook de trooster. Er wordt gezegd dat deze engel veel zachte energie met zich meedraagt. Deze engel zorgt ervoor dat je in een moeilijke periode de zware last kunt dragen door de kracht die wij van deze engel  mogen ontvangen.

Lees ook:Waarom de naam beschermengel?
Lees ook:Worden engelen uitgebuit?
Lees ook:Maak kennis met je beschermengel…
Lees ook:Bestaan beschermengelen echt of is het wishful thinking?
Lees ook:Leef vandaag en wees gelukkig…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>