Website over ghosthunting in Nederland

Ghost Hunt Informatie Nederland is een website met een verzameling aan informatie over ghosthunting. Deze site staat vol met informatie (gevonden op internet)  en ervaringen die het ghosthunting team zelf heeft meegemaakt.

De bezoekers vinden er onder meer filmpjes, foto’s en  informatie.  Op deze site kun je eveneens van alles vinden over de paranormale onderzoeken die teams doen, welke apparatuur ze gebruiken en wat ze allemaal tegenkomen op hun zoektocht naar… Daarnaast staat er veel informatie op van Engelstalige sites en filmpjes van de beste ghosthunt series uit Amerika. De bedenker achter de site heeft al diverse onderzoeken in Nederland gedaan zowel bij mensen thuis als in kastelen en andere locaties. Zo zegt hij elke keer weer veel te leren en maakt hij bij elk onderzoek weer nieuwe dingen mee.

“Is er een bepaalde manier van werken die er uitspringt? Nee, ieder doet het op zijn of haar eigen manier. Het ene ghosthuntteam keurt het af hoe de ander hun onderzoek doet en vind natuurlijk dat ze het zelf beter doen. Zo maakt de ene groep gebruik van mediums en zal de andere groep hier heel sceptisch tegenover staan.  Of een groep vindt het niet erg om te provoceren terwijl een ander hier niet eens aan wil denken. Zelf denk ik dat het goed is dat je iedereen in zijn waarde laat en ieder zijn eigen mening respecteert. Ik hoop dat mensen hier (op de website) kunnen vinden waar ze vragen over hebben. Mocht  je bepaalde informatie niet kunnen vinden, dan kun je altijd nog contact met ons opnemen. Vergeet niet, de een zal denken dat die informatie klopt en de ander zal zijn twijfels er bij hebben. Maar over veel dingen zijn we het ook weer eens en de meerderheid gelooft er in.”  Zie voor info:  www.ghin.nl.

 

Lees ook:Intuïtief schilderen; schilderen vanuit je gevoel
Lees ook:Mindfulness helpt tegen terugkerende depressies…
Lees ook:Door te leven vanuit je hart word je gelukkig
Lees ook:Wat wil ik nu echt…
Lees ook:De geneeskrachtige werking van kruiden…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>