Paraview Paranormaalbeurs in Hoofddorp

Ben je helemaal klaar met Sinterklaas? Of juist nog op zoek naar een passend cadeau voor jezelf of een ander? Op zaterdag 6 en zondag 7 december wordt voor de derde keer in Sportplaza Groenendaal aan de Sportparklaan 16 in Hoofddorp  de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View gehouden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de 3de Sieradenbeurs aanwezig.

Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kun je bijvoorbeeld een aurafoto laten maken, een consult krijgen aan de hand van een meegebrachte foto of je ‘gids’ ontmoeten. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven. Op de Paranormaalbeurs kun je eveneens kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen.

Bezoekers krijgen op deze beurs een goed beeld van wat er zoal is op alternatief gebied gebeurd. Zo zijn er bijvoorbeeld paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten. Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur en zondag van 11.00 – 17.30 uur. Entreeprijs Paranormaalbeurs: 6,50 euro of 5,00 euro met kortingsbon (kijk op www.paraview.nl), 65+ 5,00 euro kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Lees ook:Beurs Paraview in IJshallen Zwolle
Lees ook:Paraview beurs in Willem II stadion Tilburg
Lees ook:Paraview in Borchland Golf in Amsterdam
Lees ook:Kom naar Paraview Borchland in Amsterdam…
Lees ook:Paraview in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>