Healing Festival Winter in Meeuwenveen

Van 2 tot en met 4 januari wordt voor de eerste keer het Healing Festival Winter in de winter gehouden. Het festival vindt plaats op het hele centrum Meeuwenveen met drie gebouwen in de natuur van Havelte Drenthe.

Zoals altijd zijn de workshops en de sfeer er op gericht om de ‘mind’ te verstillen en harten te openen. Waardoor met allen bezoekers  een gigantisch helend energieveld kan worden neergezet waarin de volgende stappen op onze reis door het leven kunnen worden gezet. Zo kunnen bezoekers aan  20 mooie workshops deelnemen, 3 per dagdeel, van expressief tot naar binnen gericht zodat je steeds een keuze kunt maken waar op dat moment je voorkeur naar uit gaat. Workshops zullen onder meer zijn: div. Yoga, Zweethut, Meditatie, Satsang, Shaman Breath, div. Dansworkshops, Healing, Stemexpressie, Klankheling, Mantrazang, Oneness, Soul Body Fusion. Net zoals de zomereditie worden er eerste klas biologische maltijden geserveerd. Dit keer van de hand van prof. kok Kabir Kosse en zijn team.

Aankomst vrijdagmiddag 2 januari, tussen 13.30-14.30 uur. Je krijgt dan je bed toegewezen of kunt iemand uitzoeken met wie je je kamer wilt delen. Om 15.00 uur starten we met de opening. Zondagmiddag om 17.00 uur eindigt het programma. Deelname aan het Healing Festival Winter kost 300 euro per persoon, per bed, all-in. Douches en wc’s zijn nieuw en modern. Er zijn twee en driepersoonskamers. Als je samen met iemand op de kamer wilt, kun je dat aangeven. Anders kun je op de inschrijfmiddag iemand vinden om je kamer mee te delen. Als je alleen komt slaap je, mits je het anders aangeeft, altijd op een kamer met iemand van dezelfde sekse. Je kunt ook met eigen camper naar het festival komen (er is geen electra beschikbaar). Prijs 275 euro. Of alleen overdag het festival bezoeken en thuis slapen prijs kost 235 euro. Voor meer informatie: www. healingfestivalwinter.nl.

 

 

Lees ook:Chapat Sjamanistisch Festival in De Mortel…
Lees ook:Vrolijk de winter in met het Amsterdam Light Festival…
Lees ook:Spirituele wellnessbeurs PCP in Harderwijk…
Lees ook:Elfde Yoga Festival Terschelling…
Lees ook:Kom naar het Eigenwijs Festival in Houten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>